Select your language

Najaarsevenement 2024 DRU-fabrieken Ulft

Zondag 15 september 2024

Herinner je je nog die knusse gashaarden van de DRU-fabrieken? Waar vroeger de klinkende hamers van de ijzerindustrie klonken, schittert het DRU-complex nu als een van de meest geslaagde voorbeelden van hergebruik van industrieel erfgoed in Nederland. En dit complex vormt het decor voor het komende najaarsevenement van de Citroën ID/DS Club Nederland!

En waar kunnen we beter bij elkaar komen dan op deze bijzondere plek? Het voormalige fabrieksterrein, nu bekend als DRU Park, heeft zeven majestueuze rijksmonumenten, elk met een nieuw doel. Het verleden leeft voort in het heden, terwijl de toekomst zich al aandient. Elk gebouw ademt zijn eigen unieke geschiedenis en karakter, met markante elementen die de tand des tijds hebben doorstaan.
Ons onderkomen voor deze gelegenheid is het Ouhrlokaal – een prachtig stuk industrieel erfgoed, liefdevol gerestaureerd in zijn oorspronkelijke glorie. Hier vinden we niet alleen uitstekende horecavoorzieningen, maar ook een ruim terras langs de rivier de Oude IJssel. Vanaf daar is er een adembenemend uitzicht over de velden van de Achterhoek, terwijl een schitterende collectie Citroëns ID en DS onze bewondering wekt.
Het najaarsevenement wordt gezamenlijk georganiseerd door Regio Zwolle en Twente. Het belooft een bijzondere ervaring te worden en een prima plek elkaar te ontmoeten en elkaars DS’en te bewonderen. Er volgen natuurlijk updates over dit evenement.

Hans Bohlmeijer

Loading…
Loading…

Bienvenue