Select your language

Besturen 05/24

Foto Rob Hoen

In de maand mei staat traditioneel de algemene ledenvergadering op de agenda. Dit is het moment van het jaar waarop conform de nieuwe statuten verantwoording wordt gedaan over het afgelopen jaar. Ook staat het concept van het nieuwe huishoudelijk reglement op de agenda en benoeming van bestuursleden, want we moeten ook verder. Alle stukken van het bestuur en van de regio’s en commissies worden gepubliceerd op onze website.

Eerder vroegen we via de website en La Bombe Citroën naar kandidaten voor een bestuursfunctie. We hebben ook alle regio’s en commissies gevraagd mee te helpen. We hebben in de rubriek Besturen van het februari-nummer van het clubblad uitgelegd hoe we ons de instroom voorstellen. We stellen ons een laagdrempelig proces voor, waarin je de gelegenheid krijgt te ontdekken wat de functie inhoudt voordat je JA zegt. Ik kan jullie melden: we zijn nog op zoek.

Op andere vrijwilligerfronten zijn er wel ontwikkelingen: Dago Langen gaat ons gezicht op FaceBook vormgeven. YES! Fijn dat Dago dit gaat doen. Het zou mooi zijn als een tweede persoon zich meldt voor deze klus.

Intussen heeft zich ook een kandidaat gemeld voor de functie van ledenadministrateur, voorgedragen door onze huidige ledenadministrateur. Dat is Robert Lensing uit Alphen aan de Rijn.
Mocht jouw hart dichter liggen bij taal en vormgeving, past een functie in de redactie dan misschien beter op jouw route? Ook dit horen we graag.

2024 is een jubileumjaar voor de club. Er staan veel mooie evenementen op het programma, en we hopen dat jullie er volop van zult genieten.

Een evenement wil ik graag apart toelichten. Dit jaar organiseren we weer een Nieuwe Ledendag. Dit is een evenement waarin we specifiek de nieuwe leden van de afgelopen jaren uitnodigen om kennis te maken met de club en de clubfaciliteiten. We zullen dat organiseren bij ons clubmagazijn in Tull en ’t Waal op 12 juni aanstaande.
Ik richt me nu toe het nieuwe lid: we beloven dat we ons beste beentje voor zetten voor een gezellige kennismaking met de open sfeer van de club. De bedoeling is gezamenlijk onze passie te beleven, jou te laten zien wat de club te bieden heeft, en zorgen dat je soepel je weg gaat vinden binnen de club. Voel je van harte welkom!

Willem Krijgsman,
secretaris

 

Loading…
Loading…

Bienvenue