Beste DS regio-genoten,

Wat was dit een mooie zomer! 100 jaar Citroën, veel festiviteiten, veel mooi weer… Maar, aan alles komt een eind, wat gelijk een nieuw begin kan zijn: komende woensdag is het alweer tijd voor onze eerste maandelijkse regio avond van het komende najaars-en winterseizoen.
En met alle festiviteiten nog vers in het geheugen leek het ons leuk er een gezellige avond van te maken, met hapjes, drankjes, foto’s en filmpjes. Daar is jullie hulp bij nodig! Heb je mooie, leuke of andere foto’s van één van de festiviteiten, (of gewoon van jouw auto), neem ze mee op USB-stick. Wij zorgen voor een laptop en een beamer, zodat we onder het genot van alle goeds gelijk kunnen genieten van een grote diversiteit aan beeldmateriaal. Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en informeel bij te praten.

We hebben het programma voor dit komend seizoen (bijna) helemaal rond: Je kunt op de clubsite kijken wat we allemaal van plan zijn. We hopen woensdag weer velen van jullie bij garage Citrotech in Oldebroek te mogen verwelkomen.

Eric van der Kroon