Info regio Zuid

Regio Zuid bestaat uit de provincie Limburg en het grootste gedeelte van Noord-Brabant. Vier keer per jaar hebben we een lezing. Dit zijn er twee in het voorjaar, in de maanden februari, maart of april en twee in het najaar, in de maanden september, oktober of november. De vaste dag was altijd de 4de dinsdag van de maand, maar dat gaan we een beetje loslaten. We gaan nu ook lezingen geven op andere dagen. Het voordeel daarvan is dat we ook mensen trekken die op dinsdag al een vaste afspraak hebben. Ook de plaats is veranderd: We zitten nu in Café-restaurant Becoloth, Rozemarijnstraat 2 te Boxtel. Het begint, zoals gewoonlijk wel om 20.00 uur.
Dit jaar heeft zich een echtpaar aangemeld om wat te organiseren in het uiterste zuiden van het land. Een van de lezingen van 2016 zal waarschijnlijk in het uiterste zuiden plaatsvinden. En ook een toertocht.

Elk jaar vindt er in het weekeinde na Pinksteren een kofferbakverkoop plaats. Het vaste adres hiervan is bij Huub in ’t Zand te Grubbenvorst. Ook luiden we ieder jaar, op de dinsdag tussen Kerst en Oud- en Nieuwjaar, het jaar uit met een oliebollenavond en het spel onderdelen raden.

Het regiobestuur bestaat uit de volgende mensen:
Irene Higler-de Kiewit
Robert Berents
Leendert de Bruin
Joost van Rooijen
Robbert van de Velden
Mark van der Zander

Wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuws uit onze regio? Meld je dan hier aan.