Select your language

Info regio Zuid

Regio Zuid bestaat uit Noord-Limburg en het grootste gedeelte van Noord-Brabant. Vier keer per jaar hebben we een lezing. Dit zijn er twee in het voorjaar, in de maanden februari, maart of april en twee in het najaar, in de maanden september, oktober of november. Ons thuishonk is Café-restaurant Becoloth, Rozemarijnstraat 2 te Boxtel. Onze regio-avonden beginnen gewoonlijk om 20:00 uur.
Elk jaar vindt er in het weekeinde na Pinksteren een kofferbakverkoop plaats. Het vaste adres hiervan is bij Huub in ’t Zand te Grubbenvorst. Je kunt hier ook blijven overnachten en op zaterdagavond is er de traditionele barbecue. Ook luiden we ieder jaar, tussen kerst en oud- en nieuwjaar, het jaar uit met een oliebollenavond en het spel onderdelenraden.

Het regiobestuur

Arthur Kerkhoff (toerritten)
Hein Tils (sleuteldagen)
Robbert van de Velden (sleuteldagen, regionieuws)
Mark van der Zander (regiocoördinator), e-mail: regio-zuid@citroeniddsclub.nl

Wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuws uit onze regio? Meld je dan hier aan.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue