Select your language

Magazijn & faciliteiten

foto Rob Hoen

Bij het magazijn van de Citroën ID/DS Club Nederland  kun je terecht voor de aankoop van nieuw gemaakte, gereviseerde, origineel nieuwe (pièces d’origine) én gebruikte onderdelen. Wij proberen de best mogelijke kwaliteit te leveren tegen een zo gunstig mogelijke prijs en wij kunnen je een goed advies geven over vervanging, reparatie of revisie. Het is verstandig om – indien mogelijk – het oude onderdeel mee te nemen. Iedere dinsdagavond is het clubmagazijn geopend van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Het magazijn ligt centraal in het midden van het land: in Tull en ‘t Waal. Dat is niet ver van de stad Utrecht. Aangezien dat voor sommige leden nog steeds een bezwaarlijke afstand is, verzenden we ook onderdelen via Post.nl. Bestellen kan via het e-mailadres magazijn@citroeniddsclub.nl. Verzending is aan grenzen gebonden: grote, zware of kwetsbare onderdelen zijn nu eenmaal lastig te versturen. In overleg is het vaak wel mogelijk om een afhaalafspraak te maken buiten de wekelijkse openstelling op dinsdagavond.

In het clubgebouw, grenzend aan het magazijn, ligt de Espace Technique Rob Lageveen. Die is iedere dinsdagavond geopend van 19:00 uur tot 21:30 uur. Hier testen we o.a. veerbollen, voorraadbollen en remaccu’s. De deelbare exemplaren kunnen we vullen en zonodig voorzien van een nieuw membraan. Het maken van hydraulische leidingen behoort ook tot de mogelijkheden. De Michelin-banden die in het magazijn te koop zijn, worden vakkundig gemonteerd en gebalanceerd in de Espace Technique-ruimte.
Het magazijn heeft tevens een lasservice. Deuren en spatborden met roestschade kunnen worden ingeleverd en worden vervolgens professioneel hersteld. Vanzelfsprekend hebben we ook een ruime voorraad nieuw, gerestaureerd en gebruikt plaatwerk.
We beschikken verder over een uitgebreide collectie speciaal Citroën-gereedschap. Enkele gangbare stukken kunnen tegen betaling van een borg worden uitgeleend. De meer zeldzame stukken kunnen tijdens de sleuteldagen in de Espace Technique worden gebruikt.

Tijdens openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via 06  5240 3580. Wij zijn altijd via e-mail bereikbaar voor vragen over beschikbaarheid van onderdelen en actuele prijzen. Voor vragen en het plaatsen van bestellingen kan dit e-mailadres gebruikt worden: magazijn@citroeniddsclub.nl.

Aangezien we uitsluitend verkopen aan leden van de club, is het handig je ledenpas mee te nemen naar het magazijn. Er kan zowel contant als via PIN betaald worden. Worden de onderdelen verstuurd, dan ontvang je op het aan de club opgegeven e-mail adres, een factuur met een Nu Betalen knop er in. De Nu Betalen knop leidt je naar de betaalprovider Mollie. Zodra de betaling vanuit Mollie is bevestigd, wordt de bestelling verzonden via post.nl.

Voor gereviseerde  onderdelen is het noodzakelijk om het oude onderdeel in te leveren. Soms lukt dat niet meteen. In dat geval wordt er een borgsom in rekening gebracht, die terugbetaald wordt zodra het oude onderdeel is ingeleverd.

Adres en routebeschrijving naar het clubmagazijn

Waalseweg 35a
3999 NP Tull en ’t Waal

Het magazijn is eenvoudig te bereiken via de A27, afrit 28 (Nieuwegein). Volg dan de borden Nieuwegein/industrieterrein Het Klooster en ga bij de eerste stoplichten linksaf richting Tull en ‘t Waal/industrieterrein Het Klooster-Zuid. Gelijk na ongeveer 125 meter rechtsaf slaan (Kazernedok) en de weg blijven volgen met een haakse bocht naar links, je rijdt nu de Lekdijk oost op. Ongeveer 300 meter na de haakse bocht linksaf slaan naar de Achterdijk en de weg naar beneden volgen (omdat u bestemmingsverkeer bent, kunt u het verbodsbord negeren).

Onderaan de dijk buigt de weg naar links. Deze weg circa 2,5 km blijven volgen, de Achterdijk gaat dan over in de Waalseweg en voorbij het bord einde bebouwde kom van Tull en ‘t Waal, bij nummer 35a de inrit rechts via het bruggetje nemen. Je rijdt nu het terrein op tussen de gestalde caravans en auto’s door en komt bij het clubgebouw met daarin het magazijn en de Espace Technique.
De ingang naar het magazijn is aan de kant van het uithangbord met het clublogo, via de toegangsdeur rechts van de grote garagedeur.
Bekijk hier de locatie via Google Maps.

Loading…
Loading…

Bienvenue