Magazijn & faciliteiten

Bij het magazijn kunt u als lid terecht voor de aankoop van onderdelen en verhuur van speciaal gereedschap voor uw Citroën ID/DS. U kunt uw veerbollen laten testen en indien nodig laten bijvullen (bollen los aanleveren). Ook kunt u hydraulische leidingen op maat na laten maken.
Het clubmagazijn is vooralsnog weer gesloten op de dinsdagavond. Magazijnonderdelen kunnen worden besteld via magazijn@citroeniddsclub.nl, en zullen worden verzonden. Incidenteel kan er op afspraak afgehaald worden op dagen dat er vrijwilligers aanwezig zijn in het magazijn. Het magazijn bevindt zich in het midden van Nederland, zie routebeschrijving.

magazijn(1)

Het magazijn verkoopt alleen aan leden van de Citroën ID/DS Club Nederland, dus graag lidmaatschapskaart meenemen. Verder is het magazijn vaak aanwezig op landelijke clubevenementen en begin mei op de jaarlijkse Citroënbeurs CitroMobile. U kunt bij het magazijn betalen door middel van pinnen.

Het magazijn verkoopt een uitgebreid scala aan originele en nieuw aangemaakte onderdelen, waaronder alle gangbare onderdelen voor onderhoud en regelmatig voorkomende reparaties. Ook heeft het magazijn diverse meer zeldzame onderdelen. Het magazijn beschikt over een aanzienlijke voorraad originele onderdelen. Regelmatig wordt de voorraad originele onderdelen nog aangevuld met inkopen op beurzen of van oude stock.

Ook laat het magazijn steeds vaker onderdelen reviseren. Bij aankoop van een aantal onderdelen moet u daarom het te vervangen onderdeel inleveren. Omdat het niet altijd mogelijk is het te vervangen onderdeel in te leveren bij aankoop van het nieuwe onderdeel (vaak zit het nog op de auto) hanteren we een borg systeem. Bij niet inleveren van het oude onderdeel betaalt u borg die u later terug ontvangt als het betreffende onderdeel alsnog wordt ingeleverd.

Soms is het makkelijk als u oude onderdelen (o.a. onderdelen van de ontsteking, koplampen, hydrauliek leidingen), die vervangen moeten worden, meeneemt als voorbeeld. Vaak is het type van de auto en het bouwjaar niet voldoende om vast te stellen welke vervangende onderdelen u nodig heeft.

Houdt u er rekening mee dat prijzen welke op de website, in La Bombe Citroën en in de incidenteel uitgebrachte onderdelenlijsten worden genoemd zonder vooraankondiging kunnen wijzigen. Tevens is het mogelijk dat bepaalde onderdelen tijdelijk zijn uitverkocht of geheel niet meer verkrijgbaar zijn. Zeker als u voor één enkel onderdeel naar het magazijn wilt komen kan het verstandig zijn vooraf te informeren naar de aanwezigheid van dit betreffende onderdeel. Informatie of een bepaald onderdeel verkocht wordt of op voorraad is, kunt u, evenals prijsinformatie, via magazijn@citroeniddsclub.nl opvragen.

U kunt ook bellen tijdens de openingstijden van het magazijn (na 20:00 uur i.v.m. drukte) 06 – 5240 3580

Route naar het magazijn