Select your language

Nieuwsbrief regio Noord

Beste leden van Regio Noord,
Hierbij weer een nieuwsbrief met de activiteiten voor september en een oproep om mee te helpen de clubstand op Eelde Classics te bemensen.
Klik voor de agenda van Regio Noord op deze link. En voor de samenstelling van het bestuur klik je hier.

Agenda

Zondag 24 september 2023 toertocht met de DS de boer op seizoen 3
Ook deze keer rijden we weer met onze DS’en bij verschillende interessante boerenbedrijven langs om een kijkje te nemen. Deze keer is er een extra leuke start van de dag! We beginnen op de boerderij van boerin Agnes. Bekend van het tv-programma Boer zoekt vrouw. Natuurlijk hebben we onderweg ook weer een gezellige picknick gepland! Daarna rijden we door naar een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat. Deze boeren laten ons graag zien waarmee ze bezig zijn. Op dit bedrijf werken ze duurzaam, met respect voor mensen, omgeving en milieu. Daarbij passen de verschillende takken en activiteiten van het bedrijf. Van oudsher is het een akkerbouwbedrijf met zetmeelaardappelen, suikerbieten en granen. Daarnaast telen ze consumptieaardappelen, uien en tulpen. We gaan het allemaal zien en last-but-not-least, we rijden natuurlijk langs prachtige wegen van de ene naar de andere boerderij!

Start: Het Hof van Parijs (9403 DA) in Assen. Vertrek: 10:30 uur.

Vrijwilligers gevraagd Eelde Classics
Op zaterdag 25 en zondag 26 november vindt de Eelde Classics 2023 plaats. Dit jaar willen we als regio Noord daar weer eens aanwezig zijn. Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn te zien tijdens Eelde Classics 2023 en daar hoort natuurlijk de Citroën DS/ID ook bij. We zoeken dan ook vrijwilligers die vrijdagmiddag willen helpen met opbouwen en de stand willen bemensen op zaterdag en zondag. Een dag of een dagdeel meehelpen zou al mooi zijn. Bovendien is het ook mogelijk om je auto op de stand tentoon te stellen als je dat wilt. Toegang is gratis als je meehelpt of je auto voor deze dagen beschikbaar stelt. Wil je meehelpen of je auto beschikbaar stellen stuur dan een mailtje naar regio-noord@citroeniddsclub.nl en geef aan wanneer je mee wilt helpen of ons misschien op een andere manier van dienst kan zijn dat weekend.

George van Geffen
Citroën ID/DS Club Nederland – afdeling Regio Noord.

Disclaimer

Bij deelname aan deze activiteit doet de deelnemer afstand van elk beroep op gerechtelijke instanties tegen de personen en/of organisatie die bij de activiteit zijn betrokken. De organiserende personen wijzen elke verantwoording en elke verplichting af voor ongevallen, ontstaan voor, tijdens of na de activiteit veroorzaakt door of aan de deelnemers, hun automobiel of meegevoerde voorwerpen/goederen. Eenieder neemt deel voor eigen rekening. De organisatie wijst elke verantwoording af voor overtreding van de wettelijke voorschriften. De deelnemer(s) is/zijn volledig verantwoordelijk voor schade, enig ongeval of overtreding van wettelijke voorschriften en zal organisatoren nimmer aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheid door hen begaan.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue