Nieuwsbrief regio Noord

Regio Noord Citroën ID/DS Club Nederland, 134e nieuwsbrief regio Noord

Vervallen activiteiten vanwege het coronavirus; wanneer we weer beginnen we weer?

Beste leden van regio Noord,

Hierbij weer een nieuwsbrief. Zoals jullie hebben gemerkt is als gevolg van de uitbraak van het coronavirus een reeks activiteiten van de Citroën ID/DS Club Nederland komen te vervallen. Dit geldt ook voor ons kampeerweekend vrijdag 5 t/m 7 juni. We hopen volgend jaar wel ons jaarlijks kampeerweekend op camping Buitenland te organiseren. Want dit is één van de leukste campings van ons land, met originele (glamping) accommodaties, een gezellige buitenbar en toffe extra’s.

Vooralsnog is onze eerstvolgende activiteit het sleutelen in Leek op 12 september en daarna kunnen we een week later onze eerste gezamenlijke rit weer rijden. We zijn nu al bezig de picknickroute van 20 september te organiseren. Dat beloofd veel goeds en een gezellige tocht. Verder goed om te weten dat we de architectuurrit hebben verplaatst naar 4 oktober. Dan rijden we door de stad Groningen en het Hogeland en rijden we langs dorpsgarages uit de periode van 1925-1940, met name gericht op de Amsterdamse School architectuur. Zet dus in ieder geval deze data alvast in jullie agenda’s en hou de website in de gaten. Daar staat altijd zo snel mogelijk de laatste informatie.

Als ik de krant mag geloven kunnen we mogelijk weer met onze DS’en naar Frankrijk. Dat is een mooi vooruitzicht. Ik wens jullie in ieder geval een mooie zomer toe en wie weet komen we elkaar zomaar in het ‘wild’ tegen.

Vriendelijke groeten, George van Geffen
Citroën ID/DS Club Nederland – afdeling Regio Noord.

Klik voor de agenda van Regio Noord op deze link. Voor de samenstelling van het bestuur klik je hier.

Disclaimer

Bij deelname aan deze activiteit doet de deelnemer afstand van elk beroep op gerechtelijke instanties tegen de personen en/of organisatie die bij de activiteit zijn betrokken. De organiserende personen wijzen elke verantwoording en elke verplichting af voor ongevallen, ontstaan voor, tijdens of na de activiteit veroorzaakt door of aan de deelnemers, hun automobiel of meegevoerde voorwerpen/goederen. Eenieder neemt deel voor eigen rekening. De organisatie wijst elke verantwoording af voor overtreding van de wettelijke voorschriften. De deelnemer(s) is/zijn volledig verantwoordelijk voor schade, enig ongeval of overtreding van wettelijke voorschriften en zal organisatoren nimmer aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheiddoor hen begaan.

 

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue