121e nieuwsbrief regio Noord

Beste leden van regio Noord,

Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2019 met de aankondiging van de verlate nieuwjaarsborrel met een lezing door Geert Jonker op de 24e januari. En ook al twee aankondigingen om je enthousiast te maken om gezamenlijk op stap te gaan. Kun je nu al in je agenda hiervoor dagen inplannen 😉

Agenda

Donderdag 24 januari 2019, Nieuwjaarsborrel en lezing door Geert Jonker

Op deze avond een borrel en een hapje en Geert Jonker zal een lezing verzorgen met als onderwerp DS autoradio’s in al zijn kleuren en geuren, met beelden en geluiden. Geert heeft in andere regio’s ook hierover mogen vertellen en nu wil hij gelukkig ook naar Groningen komen om zijn enthousiasme over te brengen. Hij is een begenadigd verteller en heeft zich verdiept in de DS-radio’s. Hij schreef er in de loop der jaren verschillende artikelen over en was onder meer verantwoordelijk voor het autoradio-overzicht op de website Le Nuancier DS van Yves Frélon Aanvang 20:00 uur. Locatie: Vakgarage Veldma Jansen, Friesestraatweg 231, 9743 AE, Groningen.

 

Vrijdag 5 t/m 7 juli 2019, Kampeerweekend

Na het kampeerweekend op Texel is ons vele malen gevraagd: komt er een vervolg in 2019? Welnu: Ja, en wel in het weekend van 5 t/m 7 juli, maar niet op Texel, maar ergens in het mooie Friese land. Het idee is te verblijven op een kleine camping waar we als regio Noord een eigen veld trachten te krijgen, zodat iedereen met auto en tent/caravan bij elkaar kan staan. En er zal wellicht een rondrit en/of een bbq georganiseerd worden.

En bedenk wel: dit is een mooi weekend om te zien of jullie materiaal in orde is voor de reis in juli naar Frankrijk om met elkaar 100 jaar Citroën te vieren. Hopelijk tot ziens in Fryslân. Opgeven voor dit kampeerweekend is gewenst en dat kan via het mailadres regio-noord@citroeniddsclub.nl. Nadere informatie volgt na aanmelding.

18 t/m 21 juli 2019: 100 jaar Citroën In Frankrijk

Vanuit regio noord zullen we deelnemen aan het feest rondom 100 jarig bestaan van Citroën in Frankrijk. We zijn van plan een Citroën DS reisje te organiseren naar La Ferté-Vidame via snelweg naar België en dan min of meer vanaf Brussel binnendoor over Reims/Epernay naar La Ferté-Vidame. Dat is ongeveer 850 km vanuit Assen. Het idee is één keer te overnachten in een hotel in Reims of daar in de buurt. Daar zal natuurlijk ook een camping in de buurt zijn. We zullen een hotel selecteren waar je dan zelf de boeking moet regelen, maar dan zitten we wel bij elkaar in de buurt is het idee. Het is volgens ons prima in twee dagen te doen als je op deze manier binnendoor gaat. Vertrek zal op donderdag 18 juli zijn. Er wordt gestart vanuit Assen en in de buurt van Staphorst/Zwolle kun je natuurlijk ook aansluiten. Gaan jullie mee? Opgeven graag via regio-noord@citroeniddsclub.nl. Nadere informatie volgt na aanmelding.

Heb je nog leuke ideeën voor onderweg, geef die dan ook even door s.v.p. Kijk hier voor nadere informatie.

George van Geffen
Citroën ID/DS Club Nederland – afdeling Regio Noord

 

Klik voor hier voor de agenda van Regio Noord en voor de samenstelling van het bestuur van Regio Noord kijk je hier.

Disclaimer

Bij deelname aan deze activiteit doet de deelnemer afstand van elk beroep op gerechtelijke instanties tegen de personen en/of organisatie die bij de activiteit zijn betrokken. De organiserende personen wijzen elke verantwoording en elke verplichting af voor ongevallen, ontstaan voor, tijdens of na de activiteit veroorzaakt door of aan de deelnemers, hun automobiel of meegevoerde voorwerpen/goederen. Eenieder neemt deel voor eigen rekening. De organisatie wijst elke verantwoording af voor overtreding van de wettelijke voorschriften. De deelnemer(s) is/zijn volledig verantwoordelijk voor schade, enig ongeval of overtreding van wettelijke voorschriften en zal organisatoren nimmer aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheiddoor hen begaan.