122e nieuwsbrief regio Noord

 

Beste leden van regio Noord,
Hierbij weer een nieuwsbrief, deze week hebben we weer een lezing van de technische jongens in Heerenveen. Ook nog weer een herinnering voor het aanmelden van het kampeerweekend en de gezamenlijke reis naar La Ferté-Vidame 100 jaar Citroën.

Agenda

Dinsdag 12 februari 2019, technische lezing over koeling en verwarming van de Citroën DS.

De technische commissie zal ons deze avond vertellen hoe het verwarmings- en koelsysteem van onze voiture werkt. Als je aspecten/vragen hebt waar tijdens de lezing aandacht voor moet zijn, dan kun je die doorgeven via regio-noord@citroeniddsclub.nl dan kunnen Albert-Jan Bulder en Dago Langen zich daarop voorbereiden. Aanvang 20.00 uur Locatie: technieklokaal van het Friesland College, Saturnus 7 8448 CC te Heerenveen.

Vrijdag 5 t/m 7 juli 2019, Kampeerweekend

Na het kampeerweekend op Texel is ons vele malen gevraagd: komt er een vervolg in 2019? Welnu: Ja, en wel in het weekend van 5 t/m 7 juli, maar niet op Texel, maar ergens in het mooie Friese land. Het idee is te verblijven op een kleine camping waar we als regio Noord een eigen veld trachten te krijgen, zodat iedereen met auto en tent/caravan bij elkaar kan staan. En er zal wellicht een rondrit en/of een bbq georganiseerd worden.

En bedenk wel: dit is een mooi weekend om te zien of jullie materiaal in orde is voor de reis in juli naar Frankrijk om met elkaar 100 jaar Citroën te vieren. Hopelijk tot ziens in Fryslân. Opgeven voor dit kampeerweekend is gewenst en dat kan via het mailadres regio-noord@citroeniddsclub.nl. Nadere informatie volgt na aanmelding.

18 t/m 21 juli 2019, 100 jaar Citroën In Frankrijk

Vanuit regio noord zullen we deelnemen aan het feest rondom 100 jarig bestaan van Citroën in Frankrijk. We zijn van plan een Citroën DS reisje te organiseren naar La Ferté-Vidame via snelweg naar België en dan min of meer vanaf Brussel binnendoor over Reims/Epernay naar La Ferté-Vidame. Dat is ongeveer 850 km vanuit Assen. Het idee is één keer te overnachten in een hotel in Reims of daar in de buurt. Daar zal natuurlijk ook een camping in de buurt zijn. We zullen een hotel selecteren waar je dan zelf de boeking moet regelen, maar dan zitten we wel bij elkaar in de buurt is het idee. Het is volgens ons prima in twee dagen te doen als je op deze manier binnendoor gaat. Vertrek zal op donderdag 18 juli zijn. Er wordt gestart vanuit Assen en in de buurt van Staphorst/Zwolle kun je natuurlijk ook aansluiten. Gaan jullie mee? Opgeven graag via regio-noord@citroeniddsclub.nl. Nadere informatie volgt na aanmelding.

Heb je nog leuke ideeën voor onderweg, geef die dan ook even door s.v.p. Kijk voor nadere informatie hier.

 

George van Geffen
Citroën ID/DS Club Nederland – afdeling Regio Noord.

 

Klik voor de agenda van Regio Noord op deze link.

 

Disclaimer

Bij deelname aan deze activiteit doet de deelnemer afstand van elk beroep op gerechtelijke instanties tegen de personen en/of organisatie die bij de activiteit zijn betrokken. De organiserende personen wijzen elke verantwoording en elke verplichting af voor ongevallen, ontstaan voor, tijdens of na de activiteit veroorzaakt door of aan de deelnemers, hun automobiel of meegevoerde voorwerpen/goederen. Eenieder neemt deel voor eigen rekening. De organisatie wijst elke verantwoording af voor overtreding van de wettelijke voorschriften. De deelnemer(s) is/zijn volledig verantwoordelijk voor schade, enig ongeval of overtreding van wettelijke voorschriften en zal organisatoren nimmer aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheiddoor hen begaan.