Info regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland heeft twee enthousiaste teams van vrijwilligers, een team Sleutelen en een team Evenementen.

Team Sleutelen
Iedere eerste zaterdag van de maand kan je terecht in Kudelstaart. Bollen vullen of testen, een doorsmeerbeurtje geven, sleutelen of gezellig praten met een bakje koffie. Er is bijna altijd iemand aanwezig die mee kan sleutelen. Het is wel handig om zelf gereedschap mee te nemen.
Van 11:00 uur tot 16:00 uur is een ieder welkom op de locatie Kudelstaartseweg 165 Kudelstaart. (entrée bij Joop en Ria van Leeuwen Bloemen- en plantendecoratie) Het erf oprijden tussen de “kassen” door. Achteraan de (metalen) kas aan uw rechterhand.

Contactpersoon activiteitencommissie:
Rob Dörr 06 44628660
E-mail: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl
Wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuws uit onze regio? Meld je dan hier aan.

Team Evenementen
Dit team verzorgt gemiddeld 8 keer per jaar informatieve bijeenkomsten, presentaties, bedrijfsbezoeken, toerritten en activiteiten op landelijk niveau. Informatie over de activiteiten staan natuurlijk in La Bombe en op de website. Je kunt op twee manieren worden geïnformeerd over onze activiteiten. Je kunt je abonneren via de website, of een email ontvangen over activiteiten van het team evenementen. Hiervoor kun je je aanmelden door een email te sturen naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl. In de meeste gevallen is de locatie van onze bijeenkomsten: Stompetoren (vlakbij Alkmaar), Noordervaart 198.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue