Info regio Noord-Holland

regio-nh-760

Om er zeker van te zijn dat u de juiste informatie krijgt, kunt u vlak voor de activiteit een herinnering krijgen. Het enige wat u moet doen is een mailtje te sturen naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl Als evenementen commissie proberen we een bestand van e-mail adressen op te bouwen van leden, die de activiteiten regelmatig bezoeken. Deze leden sturen we vlak voor zo’n activiteit een mail als herinnering. Stelt u het op prijs om op deze wijze op de hoogte gehouden te worden van wat er gaande is in de regio, stuur dan een mail, zodat we uw e-mail adres hebben. Tot ziens op een van de komende activiteiten.

Contactpersoon activiteitencommissie:
Bert Spuij 0223 632366
E-mail: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl

Regio Noord-Holland heeft twee enthousiaste teams van vrijwilligers.

Evenementen: Dit team verzorgt gemiddeld 9 keer per jaar informatieve bijeenkomsten, presentaties, bedrijfsbezoeken, toerritten en activiteiten op landelijk niveau. Informatie over de activiteiten staan natuurlijk in La Bombe en op de website. Je kan op twee manieren geïnformeerd worden over onze activiteiten. Je kan je abonneren via de website of een email ontvangen over activiteiten van het team evenementen. Hiervoor kan je je aanmelden door een email te sturen naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl.

De locatie van onze bijeenkomsten: Stompetoren (vlakbij Alkmaar), Noordervaart 198.

Terugblikken plaatsen wij op facebook. Klik hier om direct naar onze facebookpagina te gaan.

Sleutelen: Iedere eerste zaterdag van de maand kan je terecht in Kudelstaart. Bollen vullen of testen, een doorsmeerbeurtje geven, sleutelen of gezellig praten met een bakje koffie. Van 11:00 uur tot 16:00 uur is een ieder welkom op de locatie Kudelstaartseweg 165 Kudelstaart (entrée bij Joop en Ria van Leeuwen Bloemen- en plantendecoratie). Het erf oprijden tussen de kassen door. Achteraan de (metalen) kas aan uw rechterhand. Er is bijna altijd iemand aanwezig die mee kan sleutelen. Het is wel handig om zelf gereedschap mee te nemen.

 

Meld u hier aan voor berichten vanuit onze regio. Tot ziens op onze bijeenkomsten!

Contactpersoon activiteitencommissie: Bert Spuij 0223 632 366
Contactpersoon Kudelstaart: Rob Dörr (Regiocoördinator) 06 4462 8660
Beiden zijn bereikbaar via ons e-mailadres: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl