Select your language

Info regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland heeft twee enthousiaste teams van vrijwilligers, een team Sleutelen en een team Evenementen.

Team Sleutelen

Bollen vullen of testen, een doorsmeerbeurtje geven, sleutelen of gezellig praten met een bakje koffie. Er is bijna altijd iemand aanwezig die mee kan sleutelen. Het is wel handig om zelf gereedschap mee te nemen. De entree is bij ā€˜Joop en Ria van Leeuwen Bloemen- en plantendecoratieā€™, vervolgens de toegangsweg oprijden tussen de kassen door. De sleutellocatie is achteraan in de metalen kas aan de rechterkant. Elke eerste zaterdag van de maand (behalve zaterdag 1 januari) vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur is eenieder welkom op de locatie Kudelstaartseweg 165 Kudelstaart. Actuele informatie over sleuteldatums staan op de website.

Team Evenementen

Dit team verzorgt gemiddeld acht keer per jaar informatieve bijeenkomsten, presentaties, bedrijfsbezoeken, toerritten en activiteiten op landelijk niveau. In de meeste gevallen is de locatie van onze bijeenkomsten: Stompetoren (vlakbij Alkmaar), Noordervaart 198.
Informatie over onze activiteiten staan natuurlijk in La Bombe Citroƫn en op de website.

Je kan op twee manieren actuele informatie krijgen over onze activiteiten:

Wie doet wat bij regio Noord-Holland

  • Coƶrdinator Team Evenementen: Wilbert Eijsink (06 5217 9011)
  • Coƶrdinator Team Sleutelen: Rob Dƶrr (06 4462 8660)
  • Regiocoƶrdinator en secretaris: Nico Hartog (06 2915 6239)
  • Penningmeester: Ron Hoogland
  • Leden team sleutelen: Arno Dƶrr, Gideon Schipper, Roel ā€™t Jong en Ron Hoogland
  • Leden Team Evenementen: Jessica Geertsma, Esther Eijsink, Michiel Kruijer en Jeroen ten Hove

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue