Info regio Midden

Regioavonden

Welkom bij Regio Midden! We proberen met een kleine doch enthousiaste team voor iedereen activiteiten te organiseren, en hopen dat er voor elk wat wils bij zit. Mocht u ook suggesties hebben voor leuke activiteitenlaat het ons dan a.u.b weten. Het komende jaar zullen onze activiteiten echter enigszins onvoorspelbaar zijn. Dat heeft helaas te maken met een aantal privé-situaties binnen een gedeelte van ons regio-team.  Alle info zal in ieder geval geplaatst worden op website en zo mogelijk in La Bombe Citroën. De lezingen vinden plaats in Museum Soest aan de Steenhoffstraat 46 te Soest. Als u de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vindt u voldoende parkeerruimte.

Onze avonden starten om 20:00 uur. Komt u later, bel dan even aan want de mooie grote deur van het museum gaat dicht tijdens de lezingen.

Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuws uit onze regio, (dit is handig om te doen omdat wij u zo op het laatste moment kunnen bereiken hetgeen via het gedrukte medium La Bombe Citroën vaak niet meer lukt) dat kan via de pagina abonneren, dat kan hier.

Namens Regio Midden, Mieke Klein Goldewijk

Loading…
Loading…

Bienvenue