Select your language

Info regio Midden

Regioavonden

Welkom bij Regio Midden! We proberen met een kleine doch enthousiaste team voor iedereen activiteiten te organiseren, en hopen dat er voor elk wat wils bij zit. Mocht u ook suggesties hebben voor leuke activiteitenlaat het ons dan a.u.b weten. Het komende jaar zullen onze activiteiten echter enigszins onvoorspelbaar zijn. Dat heeft helaas te maken met een aantal privé-situaties binnen een gedeelte van ons regio-team.  Alle info zal in ieder geval geplaatst worden op website en zo mogelijk in La Bombe Citroën. De lezingen vinden plaats in Museum Soest aan de Steenhoffstraat 46 te Soest. Als u de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vindt u voldoende parkeerruimte.

Onze avonden starten om 20:00 uur. Komt u later, bel dan even aan want de mooie grote deur van het museum gaat dicht tijdens de lezingen.
E-mail: regio-midden@citroeniddsclub.nl

Regio Midden, Mieke Klein Goldewijk

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue