Rare tijden

Een vreemde tijd beleven we nu. Eenieder zal dat beamen, dit hebben we nog nooit meegemaakt. Alle activiteiten zijn stilgelegd: Het voorjaarsevenement ging niet door, CitroMobile zou al niet door gaan en de vervanger CitroExpo in Gorinchem gaat op 2 en 3 mei ook niet door. Verder hadden we een lezing over een restauratie van een DS gepland in Amsterdam. Maar helaas, ook deze activiteit is geannuleerd. Dit betekent dat er de komende maanden geen evenementen plaats zullen vinden, tot minimaal 1 juni ligt alles stil. Juni, juli en augustus zijn vakantie maanden en dus zal een eerste bijeenkomst in onze regio niet eerder plaats kunnen vinden dan in september. Op 10 september staat er een lezing gepland over het importeren van youngtimers en op de 13e september zal (als alles meezit) het najaarsevenement plaatsvinden op Neeltje Jans in Zeeland.

Tot aan die tijd rest er niets anders dan lekker op mooie dagen met onze auto rond te gaan rijden, veilig in de eigen gekozen isolatie van de DS. Laten we hopen dat alles snel voorbij zal zijn.

In eerdere berichten werd aangegeven dat een bezoek aan de sleutelwerkplaats in Kudelstaart een aanrader is. Helaas zijn ook deze bijeenkomsten afgeblazen. Op zijn vroegst zou dat op zaterdag 6 juni kunnen. Houdt u de site in de gaten.

Op de site van Citroën ID/DS club zullen regelmatig terugblikken te zien zijn van activiteiten die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Zie hiervoor https://Citroeniddsclub.nl/. Met uw mailadres en lidnummer kunt u inloggen als lid op de site.

Agenda

6 juni: Sleutelen in de sleutelwerkplaats in Kudelstaart. Van 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart (afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus).

10 september: Lezing over het importeren van youngtimers. Locatie: Noordervaart 198, 1841JH in Stompetoren. Aanvang 20:00 uur.

Sleutelen

Uiteraard is een bezoek aan de sleutelwerkplaats in Kudelstaart ook een aanrader. Bollen testen of vullen, een doorsmeerbeurt geven, advies vragen of gewoon voor de gezelligheid langs komen, dat kan allemaal in Kudelstaart in de sleutelwerkplaats. Elke eerste zaterdag van de maand kan dan aan de auto gesleuteld worden. Van 11:00 uur tot 16:00 uur staan vrijwilligers klaar aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart om u met raad en daad bij te staan. Naar beneden rijden en helemaal achterin vind je dan de werkplaats. Het kan niet missen!

Sleuteldagen

  • 6 juni
  • 5 september
  • 3 oktober
  • 7 november
  • 5 december
  • 2 januari 2021

Op de site van Citroën ID/DS Club Nederland zullen regelmatig terugblikken te zien zijn van activiteiten die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Zie hiervoor de website van de club. Met uw mailadres en lidnummer kunt u inloggen als lid op de site.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste informatie krijgt, kunt u vlak voor de activiteit een
herinnering krijgen. Het enige wat u moet doen is een mailtje te sturen naar: regio-noord-holland@Citroeniddsclub.nl

Tot ziens op een van de komende activiteiten!

Contactpersoon team evenementen:
Bert Spuij
Telefoon: 0223 632366
E-mail: regio-noord-holland@Citroeniddsclub.nl