Traditioneel is mei de maand van CitroMobile. Ook dit jaar is er weer gelegenheid om van alles van Citroën te aanschouwen op 4 en 5 mei. En dat niet alleen. Er staat van alles te gebeuren en dat kan haast niet anders dan met drie jubilea dit jaar. CitroMobile bestaat dit jaar 25 jaar en daar wordt de nodige aandacht aan besteed. Verder bestaat de Citroën ID/DS Club Nederland dit jaar 40 jaar. En dat wordt gevierd tijdens het najaarsevenement op 6 oktober. Plaats en activiteiten zullen later nog bekend gemaakt worden. Verder kan het niemand ontgaan zijn dat de eerste Citroën 100 jaar geleden van de band liep. Op 19 tot 21 juli is er een groots evenement in Frankrijk in La Ferté-Vidame, waar Citrofielen uit heel Europa elkaar ontmoeten. Citroën Nederland doet dit in eigen land in oktober. Vandaar dat de club ook in oktober aanhaakt met het najaarsevenement. Maar eerst CitroMobile. Op de site van CitroMobile staat het volgende:

Thema 2019
Op 3 november 2018 hebben de Nederlandse Citroënclubs en de organisatie van CitroMobile afgesproken, dat het jubileumthema voor 2019 in het teken zal staan van de samenwerking van clubs en organisatie om het culturele erfgoed van Citroën te bewaken, te koesteren en uit te dragen.
Vandaar: CitroMobile, 25 jaar Citroënpassie. De thematentoonstelling zal dan ook bestaan uit 25 mooie Citroëns, als elk jaar verzorgd door de betreffende clubs.

Dit betekent dus dat het dit jaar nog specialer zal zijn dan de vorige jaren. Vanwege CitroMobile is er geen activiteit in de maand mei, net als voorgaande jaren.

Wat natuurlijk wel kan is een bezoek aan de sleutelwerkplaats in Kudelstaart. Bollen testen of vullen, een doorsmeerbeurt geven, een adviesje vragen of gewoon voor de gezelligheid langs komen, dat kan allemaal in Kudelstaart in de sleutelwerkplaats. Elke eerste zaterdag van de maand kan dan aan de auto gesleuteld worden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur staan vrijwilligers klaar aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart om u met raad en daad bij te staan. Naar beneden rijden en helemaal achterin vind je dan de werkplaats. Het kan niet missen!

Op de site van IDDS club zullen regelmatig terugblikken te zien zijn van activiteiten die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Zie hiervoor https://citroeniddsclub.nl/. Met uw mailadres en lidnummer kunt u inloggen als lid op de site.

Agenda

6 april: Sleutelen in de sleutelwerkplaats in Kudelstaart.. Van 11:00 uur tot 16:00 uur aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart

14 april: Toertocht naar Paleis Het Loo. Start vanaf de parkeerplaats bij de KFC, Tafelbergweg 2B (vlak bij de A2 en het AMC). Starttijd: 09.00 uur.

4 mei: Sleutelen in de sleutelwerkplaats in Kudelstaart.. Van 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart

4 en 5 mei: CitroMobile, EXPO Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen 2141 SB

Om er zeker van te zijn dat u de juiste informatie krijgt, kunt u vlak voor de activiteit een herinnering krijgen. Het enige wat u moet doen is een mailtje te sturen naar: secretaris-regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl. Je kunt je ook abonneren op updates van de agenda van deze regio, alsook op de nieuwsbrief. Ga hiervoor naar abonneren bovenaan in de blauwe balk en klik de rubriek aan van welke rubrieken je update(s) wilt ontvangen.
Naast het sturen van een herinneringsmail zorgen we op de site van de club ook voor terugblikken van afgelopen evenementen in onze regio. Veel informatie over zowel de regio als landelijk nieuws vindt u op de site van de club: https://citroeniddsclub.nl/

Tot ziens op een van de komende activiteiten!

Contactpersoon team evenementen
Bert Spuij, telefoon: 0223 632366, e-mail: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl