Voorjaar!

Het voorjaar begon al vroeg dit jaar. In februari bereikte het kwik al waardes tegen de twintig graden. De natuur was een beetje in de war. Vogels begonnen te nestelen, bloemen ontloken, bolgewassen staken al vroeg de kop boven de grond en mensen met hooikoorts hadden al vroeg last. Ondanks het vroege tijdstip werd het als heerlijk weer ervaren. En wat is dan leuker dan op zo’n mooie dag de auto uit de garage te halen en een lekkere rit te maken? Raampje open en individueel langs de bollenvelden of gezamenlijk naar het najaarsevenement van de club. Zoals u al heeft kunnen lezen zal dit evenement plaats vinden op Paleis Het Loo in Apeldoorn op zondag 14 april. Een prachtige locatie en u kunt niet alleen het paleis bezoeken, maar ook genieten van een concours d‘élégance. Om de dag nog meer inhoud te geven kunt u deelnemen aan een rit vanuit de regio naar Paleis Het Loo. Er wordt centraal gestart vanuit Amsterdam en via binnenwegen zal de rit dan eindigen bij het paleis. De rit zal om 09:00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van het KFC aan de Tafelbergweg 2B (vlak bij de A2 en het AMC), waarna we verwachten tussen 11:00 uur en 11:30 uur bij het paleis aan te komen. En we hopen uiteraard dat het weer net zo mooi blijft als in februari!

Wat natuurlijk ook kan is een bezoek aan de sleutelwerkplaats in Kudelstaart. Bollen testen of vullen, een doorsmeerbeurt geven, een adviesje vragen of gewoon voor de gezelligheid langs komen, dat kan allemaal in Kudelstaart in de sleutelwerkplaats. Elke eerste zaterdag van de maand kan dan aan de auto gesleuteld worden. Van 11:00 uur tot 16:00 uur staan vrijwilligers klaar aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart om u met raad en daad bij te staan. Naar beneden rijden en helemaal achterin vind je dan de werkplaats. Het kan niet missen!

Op de site van de Citroën IDDS Club Nederland zullen regelmatig terugblikken te zien zijn van activiteiten die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Zie hiervoor https://citroeniddsclub.nl/. Met uw mailadres en lidnummer kunt u inloggen als lid op de site.

Agenda

6 april: Sleutelen in de sleutelwerkplaats in Kudelstaart.. Van 11:00 uur tot 16:00 uur aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart

14 april: Toertocht naar Paleis Het Loo. Start vanaf de parkeerplaats bij de KFC, Tafelbergweg 2B (vlak bij de A2 en het AMC). Starttijd: 09.00 uur.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste informatie krijgt, kunt u vlak voor de activiteit een herinnering krijgen. Het enige wat u moet doen is een mailtje te sturen naar secretaris-regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl. Als evenementen commissie proberen we een bestand van e-mail adressen op te bouw++en van leden, die de activiteiten regelmatig bezoeken. Deze leden sturen we vlak voor zo’n activiteit een mail als herinnering. Stelt u het op prijs om op deze wijze op de hoogte gehouden te worden van wat er gaande is in de regio, stuur dan een mail, zodat we uw e-mail adres hebben. Naast het sturen van een herinneringsmail zorgen we op de site van de club ook voor terugblikken van afgelopen evenementen in onze regio.

Tot ziens op een van de komende activiteiten!

Contactpersoon activiteitencommissie:

Bert Spuij
Telefoon: 0223 632366
E-mail: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl