Nieuwsbrief regio Noord-Holland

Nog steeds rare tijden

Vorig jaar in mei gaf ik aan dat we vreemde tijd beleven. Op het moment van schrijven van dit stukje, eind maart, zitten we nog steeds met strenge maatregelen. Dit heeft het team evenementen doen besluiten om de activiteiten tot en met de zomervakantie te annuleren. Dit betekent dat er de komende maanden tot en met augustus geen evenementen plaats zullen vinden. We hebben wel een lezing gepland in september, maar we zullen moeten afwachten of dat dan wel door kan gaan. Of ook het landelijke najaarsevenement door kan gaan is nog de vraag. Het bestuur neemt daar nog een besluit over.
Tot aan die tijd rest er niets anders dan lekker op mooie dagen met onze auto rond te gaan rijden, veilig in de eigen gekozen isolatie van de DS. Laten we hopen dat door vaccinaties en de huidige maatregelen alles snel voorbij zal zijn.
In eerdere berichten werd aangegeven dat een bezoek aan de sleutelwerkplaats in Kudelstaart een aanrader is. Helaas zijn ook deze bijeenkomsten de afgelopen tijd afgeblazen. Op zijn vroegst zou dat op zaterdag 1 mei kunnen zijn of anders zaterdag 5 juni. Mochten de maatregelen versoepelen, dan zal de sleutelwerkplaats ook in de zomermaanden geopend zijn. Het is verstandig om voordat u naar Kudelstaart gaat de site bezoeken. Daar wordt tijdig aangegeven wanneer de sleutelwerkplaats geopend is.

Op de site van de Citroën ID/DS Club Nederland zullen regelmatig terugblikken te zien zijn van activiteiten die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Met uw mailadres en lidnummer kunt u inloggen als lid op de site.

Agenda (onder voorbehoud van positief advies RIVM)

1 mei: sleutelen in de sleutelwerkplaats in Kudelstaart. Van 11.00 uur tot 16.00 uur, aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart.
5 juni: sleutelen in de sleutelwerkplaats in Kudelstaart. Van 11.00 uur tot 16.00 uur, aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart.
9 september: lezing restauratie Citroën DS Cabriolet door Bert Blacquière. Locatie: Noordervaart 198, 1841JH in Stompetoren. Aanvang 20:00 uur.

Tot ziens op een van de komende activiteiten!
Contactpersoon team evenementen:
Bert Spuij
Telefoon: 06  2737 9770
E-mail: regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue