Nieuwsbrief regio Noord-Holland

Terugblik

Op 10 april waren we te gast bij het bomencentrum Nederland in Baarn. Onze DS-club had op die plek het voorjaarsevenement 2022 georganiseerd. Een prima locatie om elkaar weer eens ouderwets te ontmoeten. Vanuit regio Noord-Holland hadden we een toerrit voorbereid van Amsterdam naar Baarn, een mooie rit binnendoor langs veel onbekende plekken. Het was een prachtig gezicht om de lange sliert DS’en plus een 2Cv en een CX over de smalle dijkjes en polderwegen te zien rijden. En het weer werkte ook fantastisch mee; de zon scheen volop. Eenmaal aangekomen bij het Bomencentrum konden onze DS’en, omgeven door veel bomen (!), op een ruime parkeerplaats strak in lijn opgesteld worden. Een van mijn foto’s van die line-up haalde binnen een paar dagen ruim 8.700 likes op Instagram (nico031955). Dat levert weer goede reclame op voor de DS én onze club. Ik heb me prima vermaakt daar, de catering was uitstekend geregeld, er waren veel leuke mensen en er was ook nog een museum met Volvo’s. Kortom, ruim voldoende ingrediënten voor een fijne dag.

Vooruit kijken

Ook Team Evenementen heeft een flink aantal activiteiten op de planning staan. Aan ideeën is geen gebrek, wel kunnen nog wel hulp gebruiken bij de uitvoering van activiteiten. Misschien vind je het wel leuk om bij het Team Evenementen aan te sluiten. Een andere optie is dat je eenmalig een keer meedraait met het team bij het organiseren van een evenement. Denk bijvoorbeeld aan het mee helpen organiseren van een tourrit of een pub quiz. Het is een ideale manier om kennis te maken met ons team. Meld je aan bij Wilbert of Nico.
Team Evenementen wenst je voor deze zomer veel rijplezier en we zien je graag na de vakantieperiode terug bij een van onze activiteiten.
Nico Hartog, regiocoördinator

Herinnering

Om er zeker van te zijn dat je de juiste informatie krijgt, kan je vlak voor de activiteit een herinnering krijgen. Het enige wat je moet doen is een mailtje te sturen naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl

Sleutelwerkplaats Kudelstaart

Uiteraard is ook een bezoek aan de sleutelwerkplaats een aanrader. Een advies vragen, de bollen testen, of gewoon langskomen voor de gezelligheid, het kan allemaal. 

Agenda

  • Elke eerste zaterdag van de maand (behalve zaterdag 1 januari); sleutelen in de sleutelwerkplaats, van 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart.
  • September 2022: toerrit door de kop van Noord-Holland
  • 13 oktober 2022: lezing over slapende schoonheden
  • November 2022: pubquiz plus fotowedstrijd

Contactpersoon regio Noord-Holland

Nico Hartog, 06 2915 6239 of regio-noord-holland@Citroeniddsclub.nl

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue