Select your language

Nieuwsbrief regio Noord-Holland

Slapende schoonheden

Enige jaren geleden was onze vakantiebestemming Piemonte in Noord Italië. Op de gekozen route lag Mulhouse, nog net in Frankrijk. We besloten om daar te overnachten en ook het Musées Mulhouse Sud Alsace te bezoeken. In dit automuseum bevind zich een schitterende collectie auto’s met natuurlijk een DS maar ook een groot aantal Bugatti’s. De volledige Schlumpf-collectie is daar te bewonderen. Arnoud en Ard op de Weegh kunnen over deze collectie veel vertellen en laten zien. Zij hebben jarenlang onderzoek gedaan naar de opbouw en samenstelling van deze collectie. Een ander onderwerp waarover ze in deze lezing gaan vertellen is de Dovaz-collectie. Begin jaren tachtig werd de oldtimerwereld opgeschud door de schuurvondst van de eeuw; de Slapende Schoonheden-collectie. Wat is er met de auto’s gebeurd? En waar zijn de auto’s nu? Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar deze lezing op 13 oktober 2022.
Inloop vanaf 19:45 uur, start lezing om 20:00 uur.
Locatie is Noordervaart 198, 1841JH in Stompetoren.
Nico Hartog, Team Evenementen

Herinnering

Om er zeker van te zijn dat je de juiste informatie krijgt, kan je vlak voor de activiteit een herinnering krijgen. Het enige wat je moet doen is een mailtje te sturen naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl

Sleutelwerkplaats Kudelstaart

Uiteraard is ook een bezoek aan de sleutelwerkplaats een aanrader. Een advies vragen, de bollen testen, of gewoon langskomen voor de gezelligheid, het kan allemaal.

Agenda (onder voorbehoud van Covid-maatregelen)

 • Elke eerste zaterdag van de maand (behalve zaterdag 1 januari); sleutelen in de sleutelwerkplaats, van 11:00 tot 16:00 uur aan de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart.
 • 13 oktober 2022; lezing slapende schoonheden.
  Inloop vanaf 19:45 uur, start lezing om 20:00 uur. Locatie is Noordervaart 198, 1841JH in Stompetoren.
 • 10 november 2022: pubquiz plus fotowedstrijd.
  Inloop vanaf 19:45 uur, start lezing om 20:00 uur. Locatie is Noordervaart 198, 1841JH in Stompetoren.
 • December 2022; eindejaarsborrel. Locatie en tijdstip nog niet bekend.

Contactpersoon regio Noord-Holland

Nico Hartog, 06 2915 6239 of regio-noord-holland@Citroeniddsclub.nl

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

 

Deel dit artikel
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Loading…
Loading…

Bienvenue