Info regio West

Regio West is een actieve en gezellige regio waarbij her regioteam garant staat voor een verscheidenheid aan activiteiten. Hieronder volgt wat meer informatie over de activiteiten binnen de regio. Precieze informatie (data, locaties etc.) vind je in de agenda van West.

Regiocoördinator
Daan Leben

Eerste aanspreekpunt Technische commissie
Kamiel Baerwaldt

Sleuteldagen
Regio West heeft per jaar 2 sleuteldagen. Met de beschikbaarheid van bruggen en (gratis) parkeergelegenheid bieden deze dagen je de ideale gelegenheid om die klussen te klaren die thuis moeilijk zijn uit te voeren. Bovendien bieden de sleuteldagen de mogelijkheid tot het uitwisselen van technische kennis en ervaringen met anderen. Voor de juiste adressen, tijden en dergelijke, zie de agenda van west.

Lezingen
Lezingen worden gegeven door gastsprekers of leden van de technische- of evenementencommissie. De lezingen staan gepland op woensdagen vanaf 20:00 uur in Benthuizen. Zie de agenda van west voor het juiste adres, tijden etc.

Eerste aanspreekpunt voor de lezingen
Erwin van den Berg

Rondrit
Elk jaar wordt een rit georganiseerd, hetzij in de regio, hetzij als onderdeel van de landelijke sterrit of een gezamenlijke rit naar CitroMobile.

Laatste nieuws
Wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuws uit onze regio? Meld je dan hier aan.

Contact
Wil je meer weten over Regio West, heb je vragen of heb je op- of aanmerkingen, stuur ons dan een mail: regio-west@citroeniddsclub.nl

Loading…
Loading…

Bienvenue