Select your language

Info regio West

Regio West is een actieve en gezellige regio waarbij her regioteam garant staat voor een verscheidenheid aan activiteiten. Hieronder volgt wat meer informatie over de activiteiten binnen de regio. Precieze informatie (data, locaties etc.) vind je in de agenda van regio West.

Regiocoördinator

Ruud Heskes
e-mail: regio-west@citroeniddsclub.nl

Eerste aanspreekpunt technische commissie

Kamiel Baerwaldt

Sleuteldagen

Regio West heeft per jaar twee sleuteldagen. Met de beschikbaarheid van bruggen en (gratis) parkeergelegenheid bieden deze dagen je de ideale gelegenheid om die klussen te klaren die thuis moeilijk zijn uit te voeren. Bovendien bieden de sleuteldagen de mogelijkheid tot het uitwisselen van technische kennis en ervaringen met anderen. Voor de juiste adressen, tijden en dergelijke, zie de agenda van regio West.

Lezingen

Lezingen worden gegeven door gastsprekers of leden van de technische- of evenementencommissie. De lezingen staan gepland op woensdagen vanaf 20:00 uur in Benthuizen. Zie de agenda van west voor het juiste adres, tijden etc. Eerste aanspreekpunt voor de lezingen is Erwin van den Berg

Rondrit

Elk jaar wordt een rit georganiseerd, hetzij in de regio, hetzij als onderdeel van de landelijke sterrit of een gezamenlijke rit naar landelijke evenementen van de Citroën ID/DS Club Nederland.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio West kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio West aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio West. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Contact

Wil je meer weten over regio West, heb je vragen of op en aanmerkingen, stuur ons dan een e-mail: regio-west@citroeniddsclub.nl

Loading…
Loading…

Bienvenue