Info regio West

Regio West is een actieve en gezellige regio waarbij een enthousiast team garant staat voor een verscheidenheid aan activiteiten. Hieronder volgt wat meer informatie over de activiteiten binnen de regio. Precieze informatie (data, locaties etc.) vind je in de agenda van West.

Regiocoördinator:
Daan Leben

1e aanspreekpunt Technische commissie:
Gerard Hoogers

Evenementen commissie:
Peter van der Meijden

Sleuteldagen
1 sleuteldag staat gepland (2017) in Benthuizen en 1 bij de Sleutelaar in Rotterdam.
Met de beschikbaarheid van bruggen en (gratis) parkeergelegenheid bieden deze dagen je de ideale gelegenheid om die klussen te klaren die thuis moeilijk zijn uit te voeren. Bovendien bieden de sleuteldagen de mogelijkheid tot het uitwisselen van technische kennis en ervaringen met anderen. Voor de juiste adressen, tijden e.d., zie de agenda van west.

Lezingen
Lezingen worden gegeven door gastsprekers of leden van de technische- of evenementencommissie van de regio. De lezingen staan gepland op woensdagen vanaf 20:00 uur in Benthuizen. Zie de agenda van west voor het juiste adres, tijden etc.

1e aanspreekpunt voor de lezingen is Peter van der Meijden.

Rondrit
Elk jaar wordt een rit georganiseerd, hetzij in de regio, hetzij als onderdeel van de landelijke sterrit of een gezamenlijke rit naar CitroMobile..

Laatste nieuws
Wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuws uit onze regio? Meld je dan hier aan.

Vrijwilligers
We zijn altijd op zoek naar actieve vrijwilligers die ons willen helpen bij het organiseren van al deze activiteiten, laat het weten aan de regiocoördinator.

Contact
Wil je meer weten over Regio West, heb je vragen of heb je op- of aanmerkingen, stuur ons dan een mail Regio West