Select your language

Nieuwsbrief M- en Z-Limburg 04/23

Nieuwe coördinator regio Midden- en Zuid-Limburg: Huub Reulen

Met ingang van april 2024 is de functie van coördinator voor de regio Midden- en Zuid-Limburg, tot dan ingevuld door Frits Hoff, in goed overleg overgenomen door Huub Reulen. Huub is getrouwd met Paula en heeft twee zoons welke al geruime tijd zijn uitgevlogen. Hij is al geruime tijd in het bezit van een DSuper uit 1972 en heeft door zijn prépensioen meer tijd gekregen voor zijn hobby.

Huub Reulen
Mieke van Nieuweborg

De functie van secretaris/penningmeester binnen de regio wordt ingevuld door Mieke van Nieuwenborg, woonachtig in Roermond samen met Maurice en hun twee dochters. Al jaren stille aanbidster van de Citroën DS. Na een zoektocht naar dé Snoek is die er in 2022 dan toch gekomen, een witte DSuper uit 1970. Mieke daarbij het voorbeeld dat ook vrouwen graag een DS rijden en er zelf aan sleutelen en ook willen meewerken aan onze club. Voor meer info zie de info pagina van de ID/DS club regio Midden- en Zuid-Limburg.

Nieuwe locatie in 2024

Dat brengt ons meteen op een ander onderwerp. In 2024 hebben we een nieuwe locatie, eetcafé ‘t Gaols Heukske, in het centrum van Geulle, zelfde straat. Weer een familiebedrijf met goede recensies, en een apart zaaltje voor lezingen etc. Donderdag 18 april 2024 hebben we daar een lezing over rallyrijden met een DS, door Mischa Bart.
Wie organiseert de lezingen voor de andere maanden?

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue