Select your language

Nieuwsbrief regio Zuid

DS-clubberichten regio Zuid

Nu dat het einde coronapandemie, waardoor we elkaar twee jaar als leden van de club nauwelijks hebben kunnen ontmoeten, hebben Arthur, Hein en Robbert zich gemeld om samen met Mark nieuwe initiatieven te ondernemen in 2022 om het club leven in de regio Zuid weer op gang te helpen. Daarbij werden we aangenaam verrast door het december bericht van Corstiaan Sonneveld, namens het bestuur van onze club, waarin hij stelde dat het belang van de club is het faciliteren van contacten en het gemeenschappelijke gevoel en zorg voor onze dames te versterken. Wij zijn in dit geval:

Hein: heeft vooral interesse in de techniek rond de DS.
Arthur: heeft belangstelling om toertochten te organiseren.
Robbert: gaat zorg dragen voor de communicatie onder de DS-leden in onze regio Zuid.

Mark blijft als regiocoördinator onze connectie naar het hoofdbestuur en hij zal ook de lezingen blijven organiseren. En daar kan hij ideeën over een onderwerp of een interessante sleutelervaring van de leden natuurlijk ook goed gebruiken.

Hierbij willen we de informatie en de communicatie via korte lijnen gaan uitrollen. Vandaar de boven beschreven titel van dit stukje aan jullie. Het internet gaat ons daarbij op meerdere manieren -naast de website van de club – van dienst zijn. We hebben het idee om via ons e mailbestand jullie regelmatig informatie toe te sturen over initiatieven en plannen op korte en langere termijn. Daarbij willen we ook meer aandacht hebben voor de partners en/of kinderen, die de DS wel aardig vinden maar die liever ook nog iets anders willen meemaken dan een ritje of het praten over de DS bij buitenactiviteiten. Daar piept dan ook de eerste vraag aan jullie om de hoek. Wil je die e-mails ontvangen of wil je liever alleen via de website van de club geïnformeerd worden? Het zou fijn zijn als je ons je wens doorgeeft door bijvoorbeeld Mark (regio-zuid@citroeniddsclub.nl ) of mij (dynortho@outlook.com)  te mailen. Mogelijk gaan we ook nog kijken of we een aantal app-groepen voor lokaal gebruik kunnen uitzetten. Want we zien ook dat onze regio Zuid een hele groot gebied beslaat.

Na deze introductie van onze initiatieven, willen we jullie nu ons actieprogramma voor de eerste drie maanden voorstellen:

10 april: Toerrit naar voorjaarsevenement in Baarn (details te vinden op de website).
30 april: Citro-Classica in Twente (details te vinden op de website)
7 of 14 mei: Sleuteldag in Boxtel (details via website en DS-berichten regio Zuid).
22 mei: Toerrit (details via website en DS-berichten regio-Zuid).
Juli: Een rit naar Noord-Frankijk.

Voor het jaar 2022 hebben we het plan om op meerdere plekken in de regio Zuid een sleuteldag te organiseren. We willen dat in samenwerking met leden van de technische commissie doen. Daarbij zal zo’n sleuteldag liefst georganiseerd worden in een garage waarbij meerdere bruggen beschikbaar zijn. Door het op verschillende plekken in de regio te organiseren hopen we dat dit ten goede komt aan DS-clubleden die daar in de buurt wonen.

Tenslotte heeft Gerlach (een nieuw lid) een leuk idee geopperd. Hij zou een toertocht willen en kunnen organiseren naar Noord-Frankrijk, waar hij zelf vele jaren heeft gewoond. Hij kan onderdak via een B&B of camping regelen. Voor we hem gaan vragen om zo’n tocht uit te zetten, zouden we van jullie willen horen of daar animo voor is? En zo ja welk periode dan geschikt zou zijn om zo’n tocht te maken? Wederom kan je dat laten weten via de boven genoemde e-mailadressen van Mark en Robbert.
Ik spoor jullie wel nog aan om te reageren en je uit te spreken of je blij wordt van het weer tot leven komen van de DS club in de regio Zuid. En hoe je geïnformeerd wilt worden door ons enthousiaste DS-liefhebbers!

 

Mark, Arthur, Hein en Robbert

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue