Select your language

Nieuwsbrief regio Zuid

DS-clubberichten regio Zuid

Nu dat het einde coronapandemie, waardoor we elkaar twee jaar als leden van de club nauwelijks hebben kunnen ontmoeten, hebben Arthur, Hein en Robbert zich gemeld om samen met Mark nieuwe initiatieven te ondernemen in 2022 om het club leven in de regio Zuid weer op gang te helpen. Daarbij werden we aangenaam verrast door het december bericht van Corstiaan Sonneveld, namens het bestuur van onze club, waarin hij stelde dat het belang van de club is het faciliteren van contacten en het gemeenschappelijke gevoel en zorg voor onze dames te versterken. Wij zijn in dit geval:

Hein: heeft vooral interesse in de techniek rond de DS.
Arthur: heeft belangstelling om toertochten te organiseren.
Robbert: gaat zorg dragen voor de communicatie onder de DS-leden in onze regio Zuid.

Mark blijft als regiocoördinator onze connectie naar het hoofdbestuur en hij zal ook de lezingen blijven organiseren. En daar kan hij ideeën over een onderwerp of een interessante sleutelervaring van de leden natuurlijk ook goed gebruiken.

Hierbij willen we de informatie en de communicatie via korte lijnen gaan uitrollen. Vandaar de boven beschreven titel van dit stukje aan jullie. Het internet gaat ons daarbij op meerdere manieren -naast de website van de club – van dienst zijn. We hebben het idee om via ons e mailbestand jullie regelmatig informatie toe te sturen over initiatieven en plannen op korte en langere termijn. Daarbij willen we ook meer aandacht hebben voor de partners en/of kinderen, die de DS wel aardig vinden maar die liever ook nog iets anders willen meemaken dan een ritje of het praten over de DS bij buitenactiviteiten. Daar piept dan ook de eerste vraag aan jullie om de hoek. Wil je die e-mails ontvangen of wil je liever alleen via de website van de club geïnformeerd worden? Het zou fijn zijn als je ons je wens doorgeeft door bijvoorbeeld Mark (regio-zuid@citroeniddsclub.nl ) of mij (dynortho@outlook.com)  te mailen. Mogelijk gaan we ook nog kijken of we een aantal app-groepen voor lokaal gebruik kunnen uitzetten. Want we zien ook dat onze regio Zuid een hele groot gebied beslaat.

Mark, Arthur, Hein en Robbert

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue