Select your language

Abonneren op (regio-)updates

Foto Rob Hoen

Abonneren op (regio)updates

Leden van de diverse regio’s kunnen zich abonneren op updates van verschillende pagina’s van deze website. Dan krijg je automatisch bericht via e-mail als er een nieuw item aan bijvoorbeeld de agenda toegevoegd of gewijzigd wordt. Log in (linksboven) en ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink de rubriek waar het om gaat aan. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrieven van de verschillende regio’s, magazijn, technische commissie enzovoorts. Nadat je de vinkjes bij de betreffende rubriek gezet hebt, sluit je af met aanpassen.

Algemeen

Leden kunnen zich natuurlijk ook abonneren op andere pagina’s van deze website, zoals magazijnnieuws, annonces, bestuursberichten, historie, restauratie, technische artikelen, et cetera. Klik op de rubriek waar je een abonnement op wil hebben. Daarna klikken op aanpassen ter bevestiging. Dan krijg je voortaan via de e-mail een alert als er een nieuw item of een update op deze website geplaatst is.
Uiteraard kun je je ook weer afmelden voor deze berichten. Dan zet je de vinkjes weer uit en sluit ook weer af met inschrijven. Je moet als lid ingelogd zijn om deze handelingen uit te voeren.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue