Select your language

Twee nieuwe partnergarages

Onlangs zijn er twee garagebedrijven toegevoegd aan de Stichting Partnergarages van de Citroën ID/DS Club Nederland. Het zijn Autobedrijf Civer BV (Richard van der Laan) gevestigd in Voorschoten en Classic Paradise (Leontien van Brummelen & Job Vreugdenhil) in Nederhemert. Beide garagisten hebben ruime ervaring met de Citroën DS.

Wat zijn Partnergarages?

De participerende bedrijven aangesloten bij Stichting Partnergarages hebben zich bereid verklaard om in hun dienstverlening aan de leden van de Citroën ID/DS Club Nederland zich te houden aan een aantal vooraf gemaakte afspraken inzake reparaties en herstelwerkzaamheden aan een ID/DS. Zo zijn er afspraken omtrent het uitbrengen van offertes. Over de tijdsduur waarbinnen werkzaamheden plaatsvinden. Er is gedacht aan vervangend vervoer en er is een protocol dat houvast biedt bij onvoorziene omstandigheden. Maar ook de wijze van facturering en de vraag welk soort onderdelen er worden gebruikt.
Voorts wordt er garantie verstrekt op materialen en arbeidsloon, zijn er duidelijke afspraken over welke werkzaamheden dienen te worden verricht wanneer de auto wordt aangeboden voor periodiek onderhoud en tenslotte is zelfs voorzien in een systeem van geschillenbemiddeling.
In het onverhoopte geval van een verschil van mening tussen een lid van de club en de reparateur, kunnen leden van onze club terugvallen op een onafhankelijk systeem van arbitrage, waaraan de partnergarages hebben verklaard zich te willen onderwerpen. Ga hier naar het overzicht van de aangesloten garagebedrijven.
Voor zover bekend, is het door de Citroën ID/DS Club Nederland in het leven geroepen systeem uniek in de klassiekerwereld. De club is dan ook best een beetje trots op dit extra stukje dienstverlening aan haar leden.
De partnergarages zijn herkenbaar aan een bord aan hun gevel met daarop het officiële beeldmerk.

Leontien van Brummelen (l) en Job Vreugdenhil van Classic Paradise. Op rechts Richard Schmüll (externe relaties) van de Citroën ID/DS Club Nederland
Richard van der Laan van Autobedrijf Civer
Loading…
Loading…

Bienvenue