Select your language

Cursus Électrique

Zaterdag 21 september
Cursus Électrique

Électrique, hoe leuk is dat?

Heeft u zich net met vlag en wimpel bekwaamd in de hydrauliek van uw DS en kent dat stukje eindelijk geen geheimen meer; blijkt er ook nog zoiets te zijn als elektriciteit… Mooi is dat.
Vergeleken met alle vooruitstrevende techniek in 1955, waren er op het gebied van elektriciteit geen revoluties. Gelukkig maar, denkt u stiekem. Maar dat betekent nog niet dat we er als liefhebbers meteen doorheen kunnen kijken. Jammer is dat.

Gelukkig verzorgt uw club op 21 september weer een cursus électrique. We beginnen ‘s ochtends rond 10:00 uur met, naar aanleiding van een toegestuurde brochure en wat eenvoudig te beantwoorden vragen… huiswerkcontrole. Schrikken is dat.

Daarna bespreken we voorkeursonderwerpen. In de middag gaan we foutzoeken vinden of voeren we een eenvoudige noodreparatie uit, terwijl we ons bekwamen in het gebruik van een universeelmeter. Wie zo’n multimeter heeft neme hem mee, niets werkt zo prettig als vertrouwd gereedschap. We meten alleen weerstand en spanning. Hoe spannend is dat?

Rond 15:00 uur sluiten we af.

Locatie
Salon aan de Waalseweg 35a
Tull en ’t Waal
Navigatie via Google Maps

Aanmelden: technischecommissie@citroeniddsclub.nl

 

Abonneren op updates

Leden van de Citroën ID/DS Club Nederland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van de Technische Commissie en het Clubmagazijn. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda TC en/of Magazijn aan. Natuurlijk wel eerst inloggen. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de agenda toegevoegd wordt. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen en voortaan krijg je nieuwe berichten vanzelf in je postbus..

 

 

 

 

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue