Select your language

La Parade Circuit Zandvoort

Foto Rob Hoen

Op zondag 12 mei 2024 vind de Historic Zandvoort Trophy plaats op het circuit Zandvoort. Met meer dan duizend klassiekers en youngtimers op de paddocks en tal van merkenclubs is er een vol programma. Met races van klassieke en legendarische racewagens, parades en een concours d’élegance. Een reuze gezellige dag waar Citroën ID/DS Club Nederland ook prominent aanwezig zal zijn. Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden van de deze club.

La Parade: plek voor 75 Citroëns ID en DS

Een belangrijk onderdeel voor de Citroën ID/DS Club is dat wij als club exclusief een tijdslot hebben kunnen reserveren waarop het circuit uitsluitend voor de clubleden toegankelijk is en wij een aantal rondes over het circuit mogen rijden, inclusief de spectaculaire kombocht.
Beloofd is aan de organisatie voor La Parade dat wij met maximaal 75 ID/DS ‘en inschrijven.

Het is een leuke en unieke manier om met je eigen ID/DS op een verantwoord tempo het 4,3 km lange circuit te verkennen. Helm is niet verplicht, de minimum leeftijd voor eventuele passagiers is 16 jaar.
Deelname aan de parade en toegang tot het circuit is gratis en uitsluitend als je inschrijft via deze pagina inschrijft.
Je ontvangt dan een week voor aanvang per e-mail via de club een gratis clubautoticket. Dit betekent gratis entree voor de auto en alleen de bestuurder. Neem je meer passagiers mee dan kan je hiervoor aparte entreetickets hier bestellen in de ticketshop via de organisatie van de Historic Rally Trophy.

Programma

9:00 – 12:00 uur: verzamelen op de Citroën ID/DS paddock.
12:00 uur: alle DS ‘en aanwezig op de clubpaddock. Hier wordt de vrijwaringsclausule ingenomen.
12:15 – 12:30 uur: alle auto’s, bestuurders en passagiers stand-by.
12.30 – 12:45 uur: La Parade. Alle DS ‘en en ID’s vertrekken onder begeleiding in optocht naar het circuit over het festivalterrein.
12.45 – 13.00 uur: rijden op het circuit.

Je kunt deelnemen door het invullen van het inschrijfformulier en deze te sturen naar dit e-mailadres: vice-voorzitter@citroeniddsclub.nl

DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJFFORMULIER LA GRANDE PARADE 2024

DOWNLOAD HIER HET REGLEMENT 2024 EN DE BRIEFING 2024

DOWNLOAD HIER DE VRIJWARINGSCLAUSULE 2024 en neem dit mee naar het evenement. Daar wordt dit formulier ingenomen. Of stuur het naar: vice-voorzitter@citroeniddsclub.nl

Kijk ook op de website van het Historic Zandvoort Trophy voor overige informatie. Hier kan je bijvoorbeeld inschrijven voor het Concours d’ Élegance. Maar de inschrijving voor de Parade inclusief toegang met clubautoticket kan alleen via de website van de Citroën ID/DS Club Nederland. Dus schrijf je via de website in voor deelname aan de Parade.

Belangrijk om te weten

– Inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
– Lees het reglement en de briefing

Neem mee

– De ingevulde en ondertekende vrijwaringsclausule
– Een geldig rijbewijs

De tickets en aanvullende informatie krijg je uiterlijk de week voor het evenement per e-mail via de club toegezonden.

Loading…
Loading…

Bienvenue