Select your language

Citro-Classica 4 en 5 mei

Foto’s Rob Hoen

Menig Franse old- en youngtimer staat momenteel (nog) op stal. De bezitters van al die prachtige Franse voitures denken met veel plezier terug aan Citro-Classica 2023, het alom bekende Franse lentefeest voor de echte Citroën-liefhebber op vliegveld Twenthe in Enschede.

Ook dit jaar is de organisatie weer volop bezig met de voorbereidingen van Citro-Classica 2024 (4 & 5 mei). Onze bezoekers waarderen het samenspel van een Frans feest, heerlijk eten en drinken, camping, brocante, markt, feestavonden, artiesten, muziek en plezier.
Vrijdagochtend 3 mei 2024 worden de standhouders en onze bezoekers van de enige echte Citro-Classica camping ontvangen. Iedereen is welkom op onze gratis toegankelijke feestavond op de vrijdagavond.

Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei gaan om 10:00 uur de poorten open voor onze bezoekers. Eenmaal door de toegangspoort kunnen zij gaan genieten van die typische Franse sfeer met Twentse gastvrijheid. Ook op zaterdagavond is er een feestavond en ook deze is geheel gratis toegankelijk. Uiteraard houden wij met 4 mei rekening in ons programma. Te zijner tijd volgen er meer details en maken wij dat bekend.

Tickets zijn online te bestellen via de website van Citro-Classica.

Tot ziens op Citro-Classica 2024 op vliegveld Twenthe in Enschede. Wij ontvangen je met open armen en een enorme glimlach. En vooral niet vergeten: parkeren is nog steeds gratis!

Vliegveld Twenthe
Enschede (Nederland)
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede

Loading…
Loading…

Bienvenue