Select your language

Fotoreportage Buren

Foto’s © William Hoogteyling

Klassiekerfeestje in Buren

Voorjaarsevenement bij Visscher Classique op zondag 14 april 2024

Tekst Rob Hoen

Eindelijk goed weer en dan op deze dag ook nog eens het voorjaarsevenement bij Visscher Classique in het mooie Gelderse Buren. Fotograaf William Hoogteyling maakte deze fotoreportage.

Vanuit alle hoeken van Nederland hadden er zo’n 240 ID’s en DS’en de weg naar Buren gevonden met 385 passagiers. ,,Qua auto’s is dat is tien procent van de leden’’ zegt Hans Bohlmeijer, ,,een heel goede score die laat zien dat de DS-club leeft!’’ Hij heeft dit evenement voor de Citroën ID/DS Club Nederland georganiseerd samen met zijn vrouw Monique. Daarmee scoort dit evenement beduidend hoger dan het vorige najaarsevenement.

Gerrit van Hofwegen (l) en Henk Visscher

Het museum stond niet alleen vol met klassieke auto’s, maar was ook goed gevuld met mensen. Goede publiciteit voor de club en Visscher Classique. ,,Het voelde als een grote vriendenclub’’ vertelt Henk Visscher. ,,Een grote samenkomst tussen mensen die hun auto gebruiken om elkaar te ontmoeten.’’ Natuurlijk was er ook een plenair moment met een toespraak van voorzitter Gerrit van Hofwegen en Henk Visscher die het verhaal van Visscher Classique vertelde. Die dag gaf ook de Veluwse Oldtimerclub acte de présence in Buren. Dat maakte het totaal aantal bezoekers 500.

Foto’s © William Hoogteyling
Loading…
Loading…

Bienvenue