Select your language

Kalkar-Classica 2023

De organisatoren van Citro-Classica gaan naar groot, groter, grootst. Na Citro-Classica in april 2023 gaan zij een nieuw Europees evenement voor alle Franse (auto)merken organiseren en wel op 6, 7 en 8 oktober 2023.

Dus niet alleen Citroëns, maar een feest in Franse sfeer voor álle liefhebbers van Franse auto’s, vrachtauto’s, (brom)fietsen, motorfietsen en tractoren. Van Simca tot Solex, van Peugeot tot Mobylette, van Citroën tot Panhard, van Renault tot Champion-tractor, en zo zijn er nog wel een reeks klassieke Franse merken te noemen. Dit grote evenement zal plaats vinden op het evenemententerrein van Wunderland Kalkar in Duitsland, net over de Duitse grens bij Nijmegen en Arnhem. Met een onderdelenmarkt, autoverkoop, brocante, straattheater, eten en drinken, muziek, camping,  en feestavonden. Overnachten kan hier op onze Kalkar-Classica camping of in de vele hotels die aanwezig zijn op het evenemententerrein van Wunderland Kalkar.

De naam van het evenement is Kalkar-Classica. Als organisatie bouwen we nu jaarlijks in april en oktober een Frans feestje voor al die geweldige liefhebbers. Meer informatie over Kalkar-Classica 2023 is te vinden op de website van Kalkar-Classica. Laten we uiteraard ook niet Citro-Classica 2023 vergeten! Kijk hier voor meer informatie en ticketverkoop.

 

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue