Select your language

Voorjaarsrit Snoekenvrienden

Zondag 15 mei vindt de traditionele voorjaarsrit van de Snoekenvrienden weer plaats en leden van onze regio Midden- en Zuid-Limburg zijn ook hier weer van harte welkom. Uitgezet door de beroemde Les frères Maurer (Jac, Jef et Robert). Aanmelden voor 9 mei. Wij zullen rijden over verharde wegen tussen allerlei moois.
Inschrijving vooraf is nodig om de grootte van de groep deelnemers hanteerbaar te houden én om te weten hoeveel vlaaien er ingekocht moeten worden. Immers,  we starten immers met koffie, thee en vlaai.
Ontvangst
Zondag 15 mei om 10:00 uur
Café De Haas
Jeustraat 75 (naast het treinstation)
6367 EV Voerendaal

Vertrek toertocht
Vanaf 10:30 uur.
De route is 100 kilometer lang.
Eindpunt van de dag
Café/restaurant Bonjour Diner
Kruisberg 2
6231 RK Meerssen

Voor diegenen die na de rit gezamenlijk willen eten bij Bonjour Diner is er een speciaal Citroën-driegangen diner voor € 17,50.

Het menu bestaat uit
– soep of brood
– schnitzel of zuurvlees
– ijs met saus.
Goed om te weten
• Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving voor de toerrit.
• De route zal na je aanmelding per e-mail toegestuurd worden om zelf te printen.
• Alle eten en drinken dient zelf afgerekend te worden.
• Allen die de route rijden, aanmelden vóór 9 mei met vermelding van het aantal deelnemers en alléén bij Jac op zijn e-mailadres: jacmaurer@home.nl
• Allen die na de rit willen dineren aanmelden vóór 9 mei en alleen bij: roger@bonjourmeerssen.eu maar liefst via WhatsApp +31 6 3934 5996 en vermeld hierbij met hoeveel personen je wilt blijven dineren.
Restaurant Bonjour Diner staat bekend om het goede en betaalbare eten. Om ook hier even in de stemming te komen de kookles bij Louis de Funès.

 

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue