Select your language

Voorjaarsmeeting in de Paperclip

Maandag 14 maart
Inloop vanaf 19:30 uur
Locatie: De Paperclip, Eiberstraat 14-16 Velp

Op 14 maart kunnen we na twee jaar Coronapandemie eindelijk weer eens los. Daarom organiseren wij op deze dag in de Paperclip een voorjaarsmeeting. Het wordt tijd voor een ouderwetse ontmoeting met DS-liefhebbers met een hapje en een drankje. We hebben lang niet meer kunnen bijpraten over onze auto’s. Dit is dé gelegenheid! De regio Arnhem heeft het contact met regiogenoten erg gemist.

De Paperclip in Velp bij Arnhem is een prettige zaal en we hebben de beschikking over een beamer en laptop dus mocht je beeldmateriaal hebben dat voor menigeen interessant zou kunnen zijn, neem het mee!
Tot ziens in De Paperclip!

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue