Select your language

Toerrit: kastelentocht

Op zondag 22 mei hebben we een toertocht langs vijf kastelen. Het is een korte rit van ongeveer 60 kilometer. Dus ook erg leuk voor partners en (klein)kinderen. Je moet hierbij enkele vragen beantwoorden. En het is de bedoeling dat je bij minimaal twee kastelen een consumptie nuttigt. We vertrekken om 11:00 uur vanaf de parkeerplaats bij kasteel Heeswijk. Eindpunt is weer kasteel Heeswijk. We verwachten iedereen rond 15:30 uur weer terug.

Je moet je wel aanmelden via e-mail: regio-zuid@citroeniddsclub.nl. Dan krijg je de routebeschrijving naar de parkeerplaats toegestuurd.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue