Select your language

Sleuteldag in Uden

Zaterdag 25 maart

Samen met je DS ontwaken uit de winterslaap: dat kan want we kunnen weer sleutelen in Uden. Kun je eindelijk beginnen aan die klus die maar bleef liggen.

Locatie:
Nijverheidsstraat 18
5405AJ Uden
Dat ligt op het industrieterrein ten zuidoosten van Uden tegen het dorp Volkel aan (Noord-Brabant).
Aanvang 10:00 uur.

Op de Nijverheidsstraat moet geparkeerd worden waarna de auto die aan de beurt is via de zijweg langs het pand naar de ingang kan komen. Het sleutelen geschiedt geheel onder eigen verantwoordelijkheid en risico. Ter plaatse dient men hiervoor een formulier te ondertekenen.

Om organisatorische reden wordt verwacht dat je je uiterlijk vrijdag de  24e maart telefonisch aanmeldt bij sleutelcoördinator Frans Ledoux, tel. 06 18338677 (of bij geen gehoor bij Jan Epskamp, 026 4722906).
Zoals gebruikelijk dient men te sleutelen met eigen gereedschap. Naast de te gebruiken onderdelendient een ieder ook zelf voor een drinkbeker en schoonmaakspullen te zorgen. Laat de ter beschikking gestelde ruimte minstens zo schoon achter als je hem aantreft.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue