Select your language

Rit naar voorjaarsevenement

Zondag 10 april

Aangezien we weer mogen wat lang niet mocht gaan we weer vanuit onze regio Arnhem richting de voorjaarsmeeting van de Citroën ID/DS Club Nederland in Baarn: het Bomencentrum NL en Swedish Cars museum (Volvo’s).

We starten centraal vanaf de parkeerplaats langs de A12, Nieuweweg-Noord 266 te Veenendaal bij de MacDonalds. Om 09:45 uur verzamelen we daar. Om uiterlijk 10:00 uur vertrekken we richting de Pyramide van Austerlitz, waar we natuurlijk eerst gaan genieten van koffie en gebak. Vervolgens maken we een korte wandeling met eventueel een stevige beklimming met veel traptreden, maar dan zie je ook wel wat van de Utrechtse Heuvelrug.

Daarna vervolgen we onze route naar het eindpunt door het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug met her en der kastelen en landgoederen uit de 19e eeuw. Vanaf Austerlitz gaan we dan in colonne naar het Bomencentrum NL om ons te voegen bij alle soortgenoten. We arriveren dan op tijd bij het eindpunt Baarn. De route vanaf het centrale startpunt is ongeveer 50km lang.

Tot dan in Veenendaal!

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue