Select your language

Open Kempenrit

Zondag 26 mei

De Automobielclub Kempisch Klassiek (AKK) organiseert weer de Open Kempenrit. Een jaarlijks terugkerend evenement voor klassieke auto’s dat plaatsvindt op en rond de Markt in Eersel.  Iedereen met een auto van 30 jaar of ouder kan meedoen.

Autoliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken naar de vaak prachtig gerestaureerde klassiekers en een praatje maken met de eigenaren die vol zitten met verhalen over de geschiedenis en de avonturen die ze hebben beleefd met hun oldtimer. De Automobielclub Kempisch Klassiek is een vereniging van autoliefhebbers in de breedste zin van het woord. Van ervaren sleutelaars tot hobbyisten met een steeksleutel, van Pietje Precies tot Franse Slag. Samen genieten ze van hun hobby en helpen ze elkaar vooruit. De Open Kempenrit is speciaal bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met de club. Iedereen is welkom en gelijk. Of het je nu met een oud Fiatje of een klassieke Ferrari komt.

De rit is niet lang (max. 70km) en vooral bedoeld om het hele veld in beweging te zien. Het concours op de Markt in Eersel is er om de meest originele combinatie van auto en bijbehorende deelnemers te kiezen. Het gaat vooral om de happening, de prijzen zijn slechts bijzaak.

Programma

9:30 – 11.00 uur
Aankomst, opstellen auto’s, inschrijven en bijkletsen.

11:00 uur
Welkomstwoord en start van de rit

13:00 uur
Terug van de rit en opstellen auto’s

13:00 – 14:30 uur
Lunch op de Markt

14:00 uur
Muziek en concours

15:30 uur
Prijsuitreiking en slotwoord

16:30 uur
Afsluiting

Deelnemers betalen bij de inschrijving op de Markt in Eersel € 25,- per persoon. Daarvoor krijgen ze koffie of thee met wat lekkers, het routeboek en een lunch met een drankje in een van de restaurants op de Markt. Aanmelden kan bij voorkeur per e-mail aan  joannes.collette@outlook.com of eventueel op de dag zelf.

Bellen met 06 1500 1100 of 06 1723 6195 kan ook.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue