Select your language

Onderdelenraden met oliebollen

Woensdag 27 december

Dit jaar is er weer het traditionele oliebollen eten en onderdelen raden. In Zuid hebben we bewust geen nieuwjaarsreceptie, want die zijn er al zoveel. Dus hebben we er ooit een oudejaarsreceptie van gemaakt. Altijd ergens tussen Kerst en Oudjaar.
Vorig jaar heeft Jelle van der Vliet gewonnen en dat betekent dat hij het dit jaar mag organiseren. En wij als team zijn er van overtuigd dat hij er veel energie in steekt, want dat is nou eenmaal Jelle. En zoals ik het ieder jaar zeg, Je kunt maar één keer winnen, dus als je vaak genoeg meedoet win je altijd een keer. Zo heb ik als regiocoördinator drie jaar geleden gewonnen met vier goede antwoorden op de 30 onderdelen!
We zijn welkom in café Becoloth, Rozemarijnstraat 2 te Boxtel. Robbert zorgt weer voor de oliebollen. En we hopen natuurlijk weer op een grote delegatie van de technische commissie. Deze leden hebben allemaal al een keer gewonnen, dus dat is geen reden om niet te komen. Zij kunnen immers niet meer winnen.
Rest mij om nog een huishoudelijke mededeling te doen. Officieel vergoedt de club geen consumpties, maar 1 consumptie per persoon hebben ze altijd gedoogd. Nu gaven wij altijd de eerste koffie of thee gratis, maar afgelopen twee keer zag ik dat een aantal mensen dachten dat alle koffie en thee voor rekening van de club was. En een slimmerik die geen koffie wilde en gelijk aan het bier begon. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We hopen op een grote opkomst. Want daar doen we het tenslotte voor.

Aanvang
20:00uur

Locatie
Café Becoloth
Rozemarijnstraat 2
Boxtel
Navigatie via Google Maps

Mark van der Zander

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue