Select your language

Lezing Citroën HY

Dinsdag 14 maart

Lezing verzorgd door Fons Dijkstra, die ons gaat vertellen over de Citroën HY bestelbus. 75 jaar geleden werd deze legendarische bestelbus geïntroduceerd en de buitenkant van de bus kreeg het iconische ribbelplaatwerk, die de besteleend ook kreeg. Fons gaat ons meer vertellen over de geschiedenis van de bus, de vele mogelijkheden in het gebruik, de varianten en natuurlijk ook over de technische data van dit werkpaard.

De lezing wordt gehouden op dinsdag 14 maart in café Becoloth in Boxtel.
Adres:  Rozemarijnstraat 2, Boxtel
Aanvang 20:00 uur.

Wij heten vele leden van de regio Zuid welkom en hopen dat jullie de lezing over de legendarische HY bestelbus van Fons in grote getale bijwonen.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue