Select your language

kampeer-kofferbakweekeinde

10 en 11 juni

In het weekeinde van 10 en 11 juni 2023 hebben we weer het traditionele kampeer-kofferbakweekeinde. Ja, jullie zien het goed. Dit keer is het het 2de weekeinde na Pinksteren. Dit op verzoek van Huub in ‘t Zandt. Heb je iets te verkopen wat in de verste verte op iets van een DS lijkt, bied het op deze dag aan. Dit alles wordt wederom voorafgegaan door een barbecue op zaterdagavond. En natuurlijk voor de kampeerders die ook vanaf zaterdag weer welkom zijn. En ook als je niet kampeert kun naar de barbecue komen. Graag zelfs.
Voor de barbecue en het kamperen moet je jezelf opgeven bij regio-zuid@citroenIDDSclub.nl . Voor de barbecue moet je ook opgeven met hoeveel man je komt. Na de corona gaan we uit van een massale opkomst.
Het adres is Californischeweg 12 te Grubbenvorst.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue