Select your language

Eindejaarsbijeenkomst Zee- en Havenmuseum

Zaterdag 16 december

Eindejaarsbijeenkomst in het Zee- en Havenmuseum in IJmuiden. Op zaterdag 16 december worden we om 14:30 uur verwacht in het Museumcafé waar de koffie/thee met wat er bij klaarstaat. Daarna volgt een rondleiding door het museum in een paar groepen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om op eigen gelegenheid door het museum te lopen. Daarna drinken we nog wat samen en om 17:00 uur sluiten we af. Lijkt het je wat om hier bij te zijn? Meld je uiterlijk 10 december dan aan door middel van een e-mail naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl. In deze e-mail graag aangeven met hoeveel personen je komt. We hebben voor deze bijeenkomst een maximum gesteld van 40 personen.

Locatie:
Havenkade 55
1973 AK IJmuiden
Navigatie via Google Maps

De toegangsprijzen voor het museum
Volwassenen € 9,-
4 t/m 18 jaar € 4,-
Vanaf 65 jaar € 7,-
Met een Museumkaart heb je gratis toegang! In het museum kun je onder andere de aanleg en ontwikkeling van het Noordzeekanaal vinden maar ook het ontstaan en ontwikkeling van IJmuiden, visserij, Loodswezen, KNRM, sleepvaart en scheepsmotoren. Meer informatie kan je vinden op de website van het museum.

Abonneren op updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue