Select your language

Eelde Classics 2023

Zaterdag 25 en zondag 26 november 2023

Eelde Classics 2023, waar Regio Noord ook vertegenwoordigd is.

Op 25 en 26 november komen alle legendarische voertuigen die ooit onze wegen bereden, bij elkaar op dit geweldige evenement. Het thema van dit jaar is Volkswagens waarvan de motor achterin ligt, en de entreehal wordt omgetoverd tot een bruisende Volkswagen-expositie! En dit jaar willen we als regio Noord daar ook weer eens aanwezig zijn met een leuke stand om te laten zien wat we als club doen. Als alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden te zien zijn tijdens Eelde Classics, dan horen natuurlijk de Citroëns DS en ID daar ook bij. Hier is meer informatie te vinden over dit evenement.

Aanvang: 10:00 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Flowerdome
Burg. J.G. Legroweg 80 Eelde

Ledenkorting

Omdat wij het leuk vinden dat zoveel mogelijk leden komen hebben wij een speciale kortingscode gekregen die je kunt gebruiken. Zo kun je een aantrekkelijke korting onze clubpresentatie komen bezoeken tijdens Eelde Classic 2023. Met gebruik van deze unieke kortingscode krijg je als lid en andere bezoekers een korting van € 2,50 op de online toegangskaarten. Deze code is meerdere keren te gebruiken. Zie website van Eelde Classics. Let op: voor het betalen eerst links onder de code invullen.

1) Bestel tickets
2) Vul klantgegevens in
3) Op de betaalpagina verschijnt de bankkeuze, onderaan deze opties kunt u de promotiecode invullen.
4) Vul code in, bedrag wordt aangepast en u kunt het betaalproces verder afronden.
De kortingscode is: EC23B932942V

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue