Select your language

Bezoek autobekleder René Schone

Zaterdag 16 maart 2024

We gaan weer op bedrijfsbezoek! Op zaterdag 16 maart 2024 vanaf 9.30uur zijn we welkom bij René Schoone. René is gespecialiseerd in het bekleden van onze DS’en. Het gehele interieur kan bekleed worden in vrijwel iedere stof of leder naar keuze. Je kan er ook terecht voor de smalle en brede hoofdsteunen en mattensets in bijna alle kleuren. Het maken van een kap voor een cabriolet behoort ook tot zijn vakmanschap.
Om 10:00 uur start René met zijn verhaal wat er allemaal komt kijken bij het bekleden van onze Citroëns. Zijn presentatie duurt, inclusief een kleine pauze, tot ongeveer 12:00 uur. We rekenen voor deze bijeenkomst op minimaal 10 tot maximaal 25 deelnemers.
Lijkt het je wat om hier bij te zijn? Meld je dan aan door middel van een e-mail naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl
In deze e-mail graag aangeven met hoeveel personen je komt, met een maximum van twee per lid. Er zijn 15 zitplaatsen beschikbaar, als de belangstelling groter is dan 15 informeren we je daarover, dan kan je eventueel zelf een klapstoeltje meenemen. Er kunnen ongeveer 15 auto’s (DS’en natuurlijk!) op eigen terrein een plekje vinden. De overige kunnen op geringe loopafstand op straat worden geparkeerd. Het adres van zijn bedrijf is Dorpsstraat 111 in Assendelft.

Aanvang 10:00 uur
Locatie
Dorpsstraat 111 Assendelft

 

Abonneren op updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue