Select your language

Bezoek autobekleder René Schone

Zaterdag 16 maart 2024

Om 10:00 uur start autobekleder René Schone met zijn verhaal wat er allemaal komt kijken bij het bekleden van onze Citroëns. Zijn presentatie duurt, inclusief een kleine pauze, tot ongeveer 12:00 uur.
Lijkt het je wat om hier bij te zijn? Meld je dan aan door middel van een e-mail naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl

In deze e-mail graag aangeven met hoeveel personen je komt, met een maximum van twee per lid. Er kunnen ongeveer 15 auto’s (DS’en natuurlijk!) op eigen terrein een plekje vinden, de overige kunnen op geringe afstand worden geparkeerd.

Aanvang 10:00 uur
Locatie
Dorpsstraat 111 Assendelft

Abonneren op updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue