Select your language

1e sleuteldag regio Noord

Zaterdag 6 april

Ook dit jaar organiseren we vijf sleuteldagen in Leek, meestal op de eerste zaterdag van de maand. In 2024 zijn we wederom te gast bij Dolf Jansonius en onze vraagbakens Dick Esselink en Dries Bruining zijn weer aanwezig. Zij staan jullie bij met vragen, eigenaardigheden of sleutelklussen aan je DS.
Ook zullen we kijken of er behoefte aan een vast thema is, maar dat horen jullie via de nieuwsbrief of internet. Opgeven graag via: regio-noord@citroeniddsclub.nl
De koffie staat klaar ook al kom je niet sleutelen. Deze keer is het naast het sleutelen ook mogelijk je auto te laten taxeren door Jan-Erik Plettenburg. Mijn Citroën DS is ook weer aan de beurt en als we met meer zijn deze dag, dan wordt het goedkoper. Bij vijf auto’s of meer (tot maximaal een stuk of tien) zijn de kosten € 95 ,- per taxatie. Geef je dus bij de regiocoördinator op en dat mag ook voor een 2CV hoor!

Aanvang 10:30 tot 16:00 uur
Locatie
Sleutelclub Leek
Molenwieck 13
Leek
Navigatie via Google Maps

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue