Select your language

Afgelast vanwege coronavirus: Onderhoud en sleutelen aan je DS in Antwerpen!

foto Richard Schmüll
Gezien de communicatie die we hebben ontvangen van de overheid aangaande het Coronavirus zijn wij spijtig genoeg genoodzaakt ons gepland evenement van zaterdag 28/03/2020 te verplaatsen. Daarom wordt de cursus verschoven naar een nader te bepalen datum. We denken nog na of de datum vóór of na de zomervakantie van 2020 komt te liggen. Medio april zullen we hierover communiceren en zo mogelijk een nieuwe datum voorstellen. Sleutelen aan je DS in Antwerpen is dus afgelast vanwege het coronavirus!
De organisatie

 

Wil je leren hoe de 10.000 km beurt uit te voeren? Wil je ander onderhoud of reparaties aan je DS uitvoeren? Of wil je de auto klaar maken voor het zomerseizoen? Dat kan op zaterdag 28 maart onder deskundige begeleiding van de leden van het Technische Commissie bij de DS Store in Antwerpen. Samen met de DS-SM Club Belgium organiseren we deze dag.

De dag staat open voor de leden van de Citroën ID/DS Club Nederland en de leden van deze Belgische club. Wil je leren olie verversen, kleppen stellen, ontsteking afstellen en al het andere wat bij het geven van onderhoud aan de orde komt? Schrijf jezelf en je auto dan nu in voor deze leerzame, maar vooral ook gezellige workshop. Je leert – onder deskundige begeleiding – aan je eigen auto sleutelen en aan het eind van de dag heeft je DS het noodzakelijke onderhoud gehad en is klaar voor het nieuwe rijseizoen!

Zijn er andere reparaties of modificaties die uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het het beoordelen van klachten of het vervangen van een lekzak, dan kan in overleg vooraf bekeken worden of dat mogelijk is. Ook dan werk je onder de begeleiding van de leden van het Technische Commissie. Anders dan bij een sleuteldag hebben we beschikking over meerdere bruggen zodat in principe voor iedere auto een brugplaats de hele dag of een dagdeel beschikbaar is. De begeleiders hebben ieder twee auto’s onder hun hoede, dus er is volop aandacht en tijd voor vragen etc.

Geef je op via: technischecommissie@citroeniddsclub.nl. Na inschrijving ontvang je per e-mail alle details. De kosten voor deze dag bedragen 50 euro. Dit is inclusief cursusboek en lunch. De inschrijfkosten dienen vooraf te worden voldaan.

Gebruikte materialen (afhankelijk van wat uw auto op dat moment nodig heeft) worden meegenomen uit ons onderdelenmagazijn en ter plekke contant of per pin afgerekend.

Het wordt een leerzame, maar vooral ook gezellige dag! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue