Select your language

Toerrit met Simca-club

Zaterdag 12 oktober

We hebben een zeer leuke rit op het programma staan samen met de Simca-club. Hoe leuk om elkaars auto te bewonderen en gezamenlijk heerlijk rond te toeren op de mooie weggetjes in de omgeving van Het Gooi en Almere. De ritten worden gestart na een kop koffie of thee vanuit Museum Soest, gelegen aan de Steenhoffstraat 46 in Soest. En starten om 11.00 uur (deze tijd is nog onder voorbehoud; mocht deze nog wijzigen dan ontvang je als je geabonneerd bent op regio-updates van de Regio Midden automatisch een update).
Bij de linker oprit (bordje Gildehuis) is de parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om binnen te verzamelen.

Abonneren op regio-updates

Leden van de Regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue