Select your language

Technische avond

Graag nodigen wij jullie uit voor de technische avond van woensdag 3 november 2021 om 19:30 uur in Harry’s Hobbyloods aan de Albert Joachimkade 33b in Goes.

programma

1. Wegwijs worden in de elektrische installatie van onze oldtimer. Willem Riegman en Rens Vermeulen leggen onder meer uit hoe de draden in de draadboom lopen, hoe je bedrading onder de motorkap met behulp van het schema kunt volgen en hoe je simpel een lekstroom kunt zien zonder te meten. Als proef maken ze voor de uitleg gebruik van een camera en projectiescherm. Met 25 mensen rond de auto en dan goed zicht hebben op wat onder de motorkap te zien is is praktisch onmogelijk. Daarom zetten er een camera op, zodat de uitleg ook op een scherm gevolgd kan worden.

2. In coronatijd heeft Willem het dashboard van zijn ID19 opgeknapt. De basis er van is het dashboard behandelen met krimplak. Willem laat zien hoe hij dat naar 90 procent tevredenheid gefikst heeft.

3. Brian van Eenennaam is beginnend ondernemer en reviseert onder andere ID/DS-stuurhuizen. In een korte introductie licht hij toe welke diensten hij kan aanbieden.

Tijd en locatie
Harry’s Hobbyloods
Albert Joachimkade 33b te Goes
De loods van Harry is open vanaf 19:15 uur.

Routebeschrijving
Te bereiken vanaf de A58:
– Neem de afslag Goes/Zierikzee.
– Na 2km, bij de verkeerslichten linksaf.
– Na 200 meter bij de rotonde, linksaf en volg de rondweg.
– Na ongeveer 1km: over de brug bij de verkeerslichten linksaf.
– Na 50 meter linksaf en na een flauwe bocht naar rechts op nr. 33b bestemming bereikt.

Wie wil zitten, neem een (klap)stoel mee (is wel zo comfortabel bij het volgen van uitleg via scherm).

Loading…
Loading…

Bienvenue