Select your language

Sleuteldag met BBQ!

Zaterdag 7 oktober

Op 7 oktober houdt regio West haar najaarssleuteldag. Van 10:00 tot 17:00 uur is de garage van de Bollensleutelclub voor alle ID/DS leden open om aan uw geliefde auto te werken.
De Bollensleutelclub is uitstekend geschikt voor alle werkzaamheden aan je ID of DS. De club heeft een brug en alle gereedschappen om goed aan je auto te kunnen werken. Wil je een klus doen waar je hulp of advies bij nodig hebt? Geef dat dan ook door, dan houden we daar rekening mee.

Dit keer combineren we de sleuteldag met een barbeque rond 13:00 uur. Voor sleutelaars, maar ook voor iedereen die gezellig wil komen kijken en kletsen en genieten van een heerlijke BBQ. Dus ook als je niets te sleutelen hebt maar gewoon je Snoek wil laten zien of met regiogenoten ervaringen wilt uitwisselen.
We zoeken nog een of twee vrijwilligers als grillmasters, meld je aan! Voor de BBQ is plek voor maximaal 20 personen. Wil je meedoen? Geef je dan voor 7 oktober op via dit e-mailadres:  regio-west@citroeniddsclub.nl
Deelname kost niets!
We zien u graag op zaterdag 9 oktober!
Locatie: Garage Bollensleutelclub
Christinastraat 7a in Benthuizen

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio West kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio West aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio West. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue