Select your language

Sleuteldag

Zaterdag 26 maart 2o22

Op zaterdag 26 maart kunnen we weer beschikken over de sleutelruimte in Uden.
Adres:
Nijverheidsstraat 18
5405 AJ Uden

Via de zijweg langs het pand bereik je de ingang. Op de Nijverheidsstraat moet geparkeerd worden waarna op afroep jouw auto aan de beurt is.

We beginnen als vanouds om 10:00 uur. Het sleutelen is op eigen risico. Ter plaatse dient men hiervoor vooraf een formulier te ondertekenen. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 25 maart bij sleutelcoördinator Frans Ledoux, tel. 06 1833 8677 of bij geen gehoor bij Jan Epskamp, 026 472 2906.

Zoals gebruikelijk wordt er gesleuteld met eigen gereedschap. Naast de te gebruiken onderdelen en vloeistoffen dient iedereen ook zelf voor een drinkbeker en poetsdoeken te zorgen. We zijn te gast dus je neemt je eigen afval na afloop mee en je helpt uiteraard bij het schoonmaken van de ruimte.

Tot 26e maart!
Regio Arnhem

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue