Select your language

Afgelast: Rit naar voorjaarsevenement Delden

AFGELAST VANWEGE CORONAVIRUS

Op zondag 19 april vindt het voorjaarsevenement van de club plaats op het landgoed Twickel en in Delden. Daarover kan je in het clubblad en op de website veel meer vinden. De oudste vermelding van Delden gaat terug tot 1036 na Christus. Toen schonk bisschop Meinwerk van Paderborn onder andere het praedium Theldene aan het door hem opgerichte Stift Busdorf bij Paderborn. Delden zelf was in deze tijd vermoedelijk nog slechts een buurschap, het huidige Deldeneresch. Delden is nu een kleine stad in de provincie Overijssel. Het ligt sinds 1 januari 2001 in de gemeente Hof van Twente. In Delden is een aantal bezienswaardigheden, zoals de Nieuwe Blasiuskerk, de Oude Blasiuskerk, Kasteel Twickel, de Stadspomp op de Markt en het Zoutmuseum.

De organisatie van het voorjaarsevenement heeft plek gevonden bij Kasteel Twickel, wat op loopafstand van het centrum van Delden ligt. Er is dus genoeg te doen die dag.

Het team evenementen van de regio Noord-Holland is van mening dat een gezamenlijke rit vanuit Noord-Holland naar Delden iets teveel van het goede is. Het zou veel te lang duren, waardoor we of heel erg vroeg moeten vertrekken of veel te laat aankomen. Als tussenweg is besloten om toch met elkaar naar Delden te rijden, maar dan vanaf een plek die wat dichter bij het einddoel ligt. Er is een rit uitgezet vanaf Vliegveld Teugen bij Apeldoorn.
We verzamelen vanaf 10:00 uur bij restaurant Take Off bij het vliegveld, waarna we om 10:30 uur vertrekken om via landelijke weggetjes naar landgoed Twickel te rijden. Uiteraard zijn leden uit een andere regio die in de buurt wonen ook van harte welkom bij de rit van de regio Noord-Holland. Op die manier kunnen we van een rit en van het voorjaarsevenement genieten.

Loading…
Loading…

Bienvenue