Select your language

Rit naar voorjaarsevenement

Zondag 16 april vindt het voorjaarsevenement van de Citroën ID/DS Club Nederland naar Fort Vechten bij Bunnik plaats. Vanuit Assen vertrekken we om 09:45 uur vanaf Hof van Parijs (vlakbij de McDonalds). Auto’s vanuit Friesland kunnen aansluiten in Staphorst op de parkeerplaats bij Hotel Waanders. Hier vertrekken we om 10:45 uur. Tot Nunspeet volgen we de A28 om daarna binnendoor naar Bunnik te rijden. We willen tenslotte ook nog leuke plekjes zien onderweg en niet alleen maar voorbij zoevende auto’s!

De toegang tot het fort en het parkeren is gratis voor de DS-clubleden. Het Waterliniemuseum is los te bezoeken van het fort, de entree van het museum is € 10,50 p.p. of gratis met een Museumkaart. Dit moeten leden zelf betalen.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue