Select your language

Open Kempenrit voor klassieke auto’s

Het jaarlijks terugkerend evenement ‘De Open Kempenrit’ van de Automobielclub Kempisch Klassiek wordt groots aangepakt.

De Markt in Eersel zal het tafereel zijn van een uiteenlopende verzameling van klassieke auto’s en gezelligheid. Er kan een ritje gereden worden, er is muziek en er is een concours. Iedereen met een klassieke auto ouder dan 30 jaar is welkom en kan meedoen waaraan hij/zij wil. Als je geen klassieke auto hebt, kun je toch komen kijken, luisteren, kletsen en eventueel een rondje mee rijden.
De Automobielclub Kempisch Klassiek richt zich op iedereen die een klassieke auto heeft. Wat ons bindt is vriendschap en gezelligheid. Samen willen we genieten van onze hobby. De club is verbonden met het dorp Eersel en de Kempen. De open Kempenrit is speciaal bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met onze club. Maar op deze dag gaat het ook om contacten tussen liefhebbers en eigenaren van klassieke auto’s en oldtimers. Het bewonderen van elkaars auto’s, het delen van de passie, uitwisselen van ideeën en kennis van liefhebbers uit de wijde omtrek die we hierbij graag uitnodigen. Of het nu een oud Fiatje, een Citroën DS  of een klassieke Ferrari is: iedereen is ons even lief en welkom.
De rit is niet lang (ca 65km) en vooral bedoeld om het hele veld in beweging te zien. Het concours is bedoeld om de meest originele combinatie van auto en bijbehorende mensen te kiezen. Ook hier gaat het dan vooral om de happening en zijn de prijzen slechts bijzaak. We vinden het leuk om elke auto met eigenaar en passagiers in de schijnwerpers te zetten.

zondag 3 juni in Eersel

Het programma van de dag is:
10:00 – 11:00 uur: Aankomst en inschrijven
11.00 uur: Start van de rit
13.00 uur: Opstellen auto’s
13.00 – 14.00 uur: Lunch op de Markt
14.00 – 16.00 uur: Muziek & concours.

Deelnemers betalen € 15,- per persoon.

Inbegrepen is: koffie bij aankomst, routeboek en een lunch in de restaurants op de Markt in Eersel.

Inschrijven kan op secretariaat@kempischklassiek.nl of bij aankomst.

Joannes Collette
Secretaris AKK

Loading…
Loading…

Bienvenue