Select your language

Niet door uw club!

Foto Rob Hoen

Recent bereiken ons berichten dat een grote groep leden onlangs een brief heeft ontvangen van de firma Laubann Cars uit Boxtel, met daarin de mededeling dat men maar wat graag uw DS wil opkopen. Het idee alleen al! Alsof u uw auto van de hand zou willen doen…

Veel ontvangers van deze brief vinden het een ietwat griezelige affaire dat ze benaderd worden door een bedrijf waarvan ze nog nooit gehoord hebben, dat op de hoogte blijkt te zijn van het feit dat zij een DS bezitten.
De club kreeg dan ook al een aantal keer de vraag of er adresgegevens uit het ledenbestand in handen zijn gekomen van dit bedrijf. Wij kunnen u verzekeren dat dit absoluut niet het geval is! Het lijkt erop dat de gegevens afkomstig zijn uit openbare registers, omdat is gebleken dat de tenaamstelling op de brief, precies overeenkomst met de tenaamstelling van de auto bij de RDW.
Hoe dan ook, u kunt ervan verzekerd zijn dat de Citroën ID/DS Club Nederland in geen geval ooit persoonsgegevens (of autogegevens) uit handen geeft aan derden.

Het bestuur

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue