Select your language

In Memoriam: Rob Lageveen

 

In de vroege ochtend van 2 juni is

ROB LAGEVEEN

na een kort ziekbed overleden.

Rob was een van de belangrijkste drijvende krachten achter onze technische commissie en daarnaast ook al jarenlang actief in ons onderdelenmagazijn.
Met het overlijden van Rob verliezen wij een bijzondere man, die voor velen van ons ook een dierbare persoonlijke vriend is geworden.

Niets was Rob ooit teveel. Hij was altijd bereid om iedereen die er om vroeg, met raad en daad terzijde te staan.
Nog maar een paar dagen voor Rob’s overlijden, was hij -zoals iedere dinsdagavond- aanwezig bij de openstelling van het onderdelenmagazijn. Niemand kon toen bevroeden dat dit de laatste keer zou zijn dat Rob op onze clublocatie in Tull en ’t Waal aanwezig was.

We zullen Rob enorm missen. Niet alleen om zijn onvermoeibare inzet voor onze club, of om zijn encyclopedische kennis van de DS, maar vooral om zijn opgewekte natuur, zijn relativerende karakter en zijn gevoel voor humor.
Altijd een kwinkslag, altijd een grap en ondertussen bijna onopgemerkt bergen werk verzettend. Dat was Rob. Een kei van een vent en een geweldige vriend!

Je laat een gat achter, Rob. Een ontzettende krater, waarvan we nu nog niet weten hoe we daarmee om moeten gaan. We zullen je enorm missen! Rust zacht, lieve vriend!

Namens de Citroën ID/DS Club Nederland, wens ik Rob’s vrouw Ariette en zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe in de moeilijke tijd die voor hen ligt.

Het verlies is onmetelijk, het verdriet blijft onpeilbaar.

w.g. Chris Hulsbus
(Voorzitter)

Op vrijdag 9 juni jl. hebben velen van ons -met onze auto’s- een laatste groet aan Rob mogen brengen, voorafgaand aan de herdenkingsbijeenkomst tijdens zijn uitvaart. De vele clubleden die met hun DS hebben meegereden in de stoet, hebben op die manier de eer gehad om invulling te gegeven aan een van Rob’s laatste wensen: een zo groot mogelijke stoet van de door hem zo geliefde DS’en tijdens zijn uitvaart.

Foto’s Rob Hoen

Loading…
Loading…

Bienvenue