Select your language

Lezing met een Citroën DS naar IJsland

Wellicht heb je het artikel al met rode oortjes in het clubblad zitten lezen? Bart Rijvers ging het avontuur aan om met zijn gezin een rondtocht over het spectaculaire IJsland te maken. Op vrijdag 25 oktober geeft hij bij de regio Zuid een lezing hierover.

Sterker nog, hij is er inmiddels al voor de derde keer geweest! Door het bijwonen van de lezing aanvaard je dus het risico dat je al dan niet met de DS ook naar IJsland wilt. Bart aanvaard hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. In een boeiende lezing vertelt hij over de aanpassingen aan zijn DS, de reis over land naar de boot, et cetera en laat hij a.h.v. fraaie foto’s zien waarom het zo leuk is om een keer deze tocht te doen. Ook heeft hij mooie opnames gemaakt met zijn drone.
In verband met de lengte van de lezing begint deze al om 19:30 uur, zaal is open vanaf 19:00 uur, verzoek om tijdig te komen om storingen tijdens de lezing te vermijden.

Locatie:
Restaurant Bergrust
Vliegveldweg 21
6235 NW te Ulestraten
Indien gewenst kan er vooraf gedineerd worden op eigen kosten.
Een smakelijk driegangen menu kost slechts € 18,95. Reserveren verplicht en op tijd komen als je kiest voor het menu, vermeld ook dat je voor de DS=lezing komt. Kijk hier naar de menukaart.
Toegang is enkel voor Snoekenvrienden en leden van de Citroën ID/DS Club Nederland. Introducees natuurlijk welkom en drankjes zijn voor eigen rekening.
Deze avond wordt georganiseerd door Frits Hoff van de Snoekenvrienden-Limburg, in samenwerking met regio Zuid. Aanmelden bij Frits Hoff, frits.hoff@gmail.com
Loading…
Loading…

Bienvenue