Select your language

Lezing Divine Design

Woensdag 11 oktober

Chris Bronkhorst komt zijn boek Divine Design presenteren. Daarover is al een en ander in La Bombe Citroën en de website geschreven, maar nu is Chris live bij de regio Zwolle.

Daarnaast heeft Chris ook geregeld dat Gijs Berk bij deze avond aanwezig zal zijn. Gijs was in persoon aanwezig bij de eerste onthulling van de DS in Frankrijk en is inmiddels 92 jaar jong. Hieronder een deel uit het interview met Gijs:
Gijsbert-Paul Berk was autojournalist, technisch redacteur bij het net gestarte Autovisie toen hij er op uit werd gestuurd om dé sensatie van de Parijse autosalon te verslaan. De lancering van Citroën’s La Bombe, de DS19. Met een aanbevelingsbrief van de heer J.L. Froissart, directeur Citroën Nederland op zak, lukte het hem aansluiting te krijgen bij een groep autojournalisten die in het Bois de Meudon onder strikt toezicht van Citroën-medewerkers een eerste proefrit mocht maken. Ze mochten helaas niet zelf achter het stuur plaatsnemen. Zijn eerste indruk: “Als je de auto startte kwam de achterkant eerst langzaam omhoog. Spectaculair!

Het belooft een unieke avond te worden! We nodigen jullie dan ook van harte uit om ook te komen. Inloop vanaf 19:30 uur. We starten om 20:00 uur.
Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten en informeel bij te praten

Locatie Garage Citrotech
Oude Dijk, Elzenweg 18 in Oldebroek
Navigatie via Google Maps

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Zwolle kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zwolle aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zwolle. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue