Select your language

Lezing Allerlei André’s en anderen, wat is er gebeurd met het DNA van de Citroën DS?

Lezing Regio West:   “Allerlei André’s en anderen, wat is er zoal gebeurd met het DNA van de Citroen DS?” door Victor Benschop

In het kader van  jaar Citroën is Ambulance-coördinator Victor Benschop op zoek gegaan naar het DNA van de Citroën DS. Onder de titel Allerlei André’s en anderen ontdekken we de wortels van de DS in de jaren 20. En die wortels komen we weer tegen bij Rolls Royce, Mercedes-Benz en Bose (beter bekend van luidsprekers). Na de pauze blikken we door de brillen van alle André’s van toen op toekomstige ontwikkelingen en zien ze letterlijk vliegen.

Woensdag 3 november 2021
Locatie: Het Kievitsnest
Adres: Wilgenlaan 5 (kruising Wilgenlaan met Sterrenweg), 2651 TA Berkel en Rodenrijs (zie navigatie tip hieronder)
Zaal open: 19:30 uur, aanvang 20:00 uur.
Er is gratis koffie, thee, frisdrank en een (0 procent) biertje.

Tip: stel je navigatie in op: Sterrenweg 1, Berkel en Rodenrijs. Dan sta je tegenover de ingang van het Het Kievitsnest. Er is ruime parkeergelegenheid.

Corona-maatregelen en reserveren

Uitgaande van de huidige-corona maatregelen, gelden de volgende regels: de maximum capaciteit van de zaal beperkt tot 25 mensen. Wil je komen en zeker zijn van een plek, stuur dan een email naar het e-mail adres van de Regio: regio-west@citroeniddsclub.nl . De eerste 25 aanmeldingen krijgen toegang. Je mag komen zonder email aanmelding vooraf, maar dan kunnen we geen plek garanderen. Kom alleen als je geen corona-gerelateerde klachten hebt.  Heb je je per e-mail aangemeld, en kun je toch niet komen, meld je dan af. Bij binnenkomst vragen we je om je naam en telefoonnummer op een  intekenlijst bij de ingang te noteren. Dit is alleen voor het geval dat een aanwezige achteraf besmet blijkt te zijn. Dan weten we wie we moeten informeren. Na 14 dagen na de lezing wordt de lijst vernietigd.
Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Houd anderhalve meter afstand tot de andere aanwezigen, behalve als je tot hetzelfde huishouden behoort.  Vanwege ventilatie eisen zullen er een paar deuren naar buiten open blijven staan. Bij koud weer dus voldoende warm kleden.

Regioteam West

Loading…
Loading…

Bienvenue