Select your language

Kerstmarkt Tull en ‘t Waal

Het hoeft natuurlijk niet uitgelegd te worden dat tradities wederkerend zijn. De kerstmarkt van de Citroën ID/DS Club Nederland is inmiddels een traditie die u absoluut niet mag missen, omdat het een uitgelezen gelegenheid geeft om leden, kader en  bestuur van onze vereniging een passende en ontspannende omgeving te ontmoeten zo vlak voor de vaak drukke feestdagen in december.

Daarom mogen wij u van harte uitnodigen op zaterdag 19 december vanaf 12:00 uur. Natuurlijk ook weer met een openstelling van het magazijn en de clubwinkel: allemaal geheel in kerstsfeer!
Naast het gebruikelijke aanbod van onderdelen en artikelen is er wederom een ruim aanbod van koopjes, buitenkansjes en  aanbiedingen. Dus alle gelegenheid om je slag nog dit jaar te slaan. U kunt op uw gemak grasduinen tussen de kraampjes met onderdelen en er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, om die lang gekoesterde wens op DS-gebied in vervulling te laten gaan of om de aanwezige technische deskundigen van onze TC te raadplegen.
Daarnaast is er geheel afgestemd op het jaargetijde, ook veel lekkers. Naast glühwein en erwtensoep, zullen er ook diverse stamppotten geserveerd worden en zullen we dit jaar extra aandacht besteden aan het thema rode wijn en kerst. Dit alles zal opgeluisterd worden met livemuziek.

Het enige dat nog nodig is om er een geslaagde dag van te maken is uw aanwezigheid. Dus noteer in de agenda: zaterdag 19 december 2015, vanaf 12:00 uur.

De Clubwinkel aanwezig op de kerstmarkt

In de laatste maand van het 60-jarig jubileumjaar heeft de Clubwinkel op de kerstmarkt de volgende artikelen:DS-DS-1000

*De door Norev uitgegeven box met een Citroën DS en de nieuwe DS (gelimiteerde oplage) voor 75 euro
*Een T-shirt met de opdruk: DS 60 ans. Voor 15 euro
*Voor de feestdagen: stropdassen en strikjes van Coton-doux,
strikje en stropdas ieder 25 euro
*Tevens hebben we het 464 pagina’s tellende boek van Marten Boersma: Citroën DS in Miniature voor 90 euro
Artikelen zijn uiteraard ook te bestellen via de website.

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue