Select your language

Kampeerweekend

Regio Arnhem 10-12 september

Yes, we mogen weer, dus gaan we weer! Na een lange sociale drooglegging en platte contacten via Zoom, Teams,  Skype en andere digitale lapmiddelen dankzij dat rottige corona, mogen we weer in het echt elkaar ontmoeten en zelfs samen met DS’en ergens gaan overnachten. Dat gaan we dan ook doen.
We deden het al in Hengelo (Gld) en Groesbeek, nu gaan we naar Groenlo, ook wel Grolle genoemd (jazeker, het stadje van de oude Grolsch bierbrouwerijen).
We gaan 10 september die kant op en blijven dan tot en met zondag 12 september op het terrein van de prachtige boerderij De Snippert met een fors kampeerterrein voor de dames, de slaapzakken en de mensen die er heen zijn gezweefd. De Snippert ligt in een prachtige groene omgeving met agrarische bedrijven en veel natuur. En wat voor natuur! Er is vlakbij in Duitsland zelfs een kolonie flamingo’s te zien, al is september niet de ideale maand om ze te spotten. Maar flamingo’s kennen ook achterblijvers en voorlopers. Dus wie weet, kun je ze spotten. Waterfietsen, wandelen, gewoon hangen, zitten
en genieten van de rust van dat unieke stukje Oost Gelderland.

Tent, caravan of camper, er is plaats genoeg. En natuurlijk is er ook stroom en gloednieuwe sanitaire voorzieningen aanwezig. Er is ook een bed & breakfast-service, maar gelieve dan even de mailen voor de beschikbaarheid (info@desnippert.nl of kijk op de website van deze camping).

Vrijdagmiddag kunnen we er terecht, ieder op zijn eigen tijdstip. Zondagmiddag breken we weer op en is de meeting weer voorbij, maar niet zonder een programma! Het vrijdagavondmaal doen we samen met iedereen die dat wenst en eventueel bereid is een handje mee te helpen (op tijd opgeven). Zorg zelf voor je drankjes.
Zaterdag kun je mee rijden in een puzzelrit door het prachtige historische gebied van ongeveer 65 km. Ook zijn er in de omgeving de prachtige plekken in de Leemputten; een natuurgebied met een bijzondere geschiedenis. Met terras en waterfietsenverhuur en dus ook waterrijk.
En zaterdagavond natuurlijk de barbecue met alles er op en er aan. Zorg weer zelf voor je drankjes. Eindtijd onbekend, begintijd als de magen in de buitenlucht beginnen te knorren. Bij slecht weer maken we een overspanning.
Zondag is nog zonder programma maar kan nog wijzigen. Alles is natuurlijk naar keuze.

Meedoen met avondeten en/of de barbecue? Graag doorgeven in verband met inkoop, wensen et cetera. Het kampeerweekend was altijd al het hoogtepunt van de Regio Arnhem. Dat gaan we eindelijk eens goed herhalen.

We zien jullie graag op het terrein van De Snippert in Groenlo op 10 september. Geef je op tijd op!

Adres kampeerweekend
Hoeve De Snippert
Vredenseweg 119
Groenlo
e-mail: info@desnippert.nl
Je kunt je vanaf nu opgeven voor kampeerweekend.
Geef daarbij ook door:
– met hoeveel personen je komt
– of je vrijdagavond mee wilt eten
– of je zaterdagavond mee wil doen met de  barbecue; mail dat even naar Frans: ledoux64@zonnet.nl

Loading…
Loading…

Bienvenue