Select your language

Afgelast: Kampeerweekend

Foto: Camping Buitenland

Afgelast vanwege coronacrisis

Weekend van 5 tot 7 juni 2020 kampeerweekend

Dit jaar willen we – na Texel en Langedijke – naar het  buitenland, maar dan wel in Drenthe. Ons oog is gevallen op Camping Buitenland in Nieuw-Amsterdam. Iedereen is op vrijdag of zaterdag welkom en uiteraard zullen we op zaterdagmiddag een toertocht organiseren om deze mooie omgeving te verkennen.
Het buitenland slaan we dan zeker niet over. Het idee is om aan de hand van voorinschrijvingen alvast een ‘eigen’ deel van het terrein te verkrijgen, waar de DS naast je tent of caravan kan worden geparkeerd. Op de camping is ook een buitenbar, waar je terecht kunt voor een drankje, verse broodjes, je lunch en het diner. Later volgen details hierover. Het is een van de leukste campings van ons land. Met originele (glamping) accommodaties, een gezellige buitenbar en toffe extra’s.
Ontdek deze vrijstaat in Nieuw-Amsterdam. Deze camping lijkt in niets op andere campings in ons land. Het is het initiatief van vijf vrienden, waaronder Floortje Dessing. Zie ook de website van deze camping. Tevens zijn er andere oovernachtingsmogelijkheden, maar die dien je dan zelf te regelen met de camping. De kosten: die de camping hanteert is  één tarief voor zowel groot en klein,  namelijk € 12,50 per persoon per nacht, inclusief toeristenbelasting en stroom.
Als je een mailtje stuurt regio-noord@citroeniddsclub.nl dan ontvang je een inschrijfformulier en verdere details.

Loading…
Loading…

Bienvenue