Select your language

Gezamenlijke rit naar La Ferté-Vidame 100 jaar Citroën

Ook vanuit Regio West zullen we deelnemen aan het feest rondom het 100-jarig bestaan van Citroën in Frankrijk. Om te beginnen moet je jezelf eerst registreren op de website van de organisatie: www.citroencc.com. De inschrijving sluit op 30 april, dus wees er snel bij. De prijs is 120 euro voor 1 auto met 2 volwassenen en 3 dagen toegang. Het plan is om gezamenlijk naar La Ferté-Vidame te rijden. Dat is waar de festiviteiten zijn. Het ligt in Normandië en is 600 km van Rotterdam vandaan. Je kunt op de locatie kamperen en dat kun je gelijk met de registratie op die site reserveren voor een totaal bedrag van 25 euro voor 4 nachten, want je kunt tot maandagochtend op de campsite blijven. Daarna weer terug naar huis, of nog een paar dagen toeren door Frankrijk. Dat bepaalt ieder voor zich.

Verzamelen Regio West
Op vrijdag 19 juli verzamelen we om 07:00 uur op de parkeerplaats Zuidpunt bij het Shell station aan de A16 van Dordrecht richting Breda, net voor de Moerdijk brug. We rijden via Lille, Arras, Amiens en Rouen naar La Ferte-Vidame, gedeeltelijk over de snelweg en gedeeltelijk over de provinciale weg. Heb je nog leuke ideeën, geef die dan even door.

De rit wordt verzorgd door Peter van Rijs, laat even aan hem weten of je deelneemt aan deze rit via het mailadres: peter.vanrijs@gmail.com

 

Loading…
Loading…

Bienvenue