Select your language

FEHAC Academy ‘Kascommissie’

Georganiseerd i.s.m. met de schrijver van de Kascommissiegids Maarten den Ouden.

De FEHAC heeft twee goed bezochte cursussen “Hoe bestuur ik een club” gegeven en wil nu meer aandacht schenken aan het goed beheer van de financiële middelen en risico’s, het belang van een goed functionerende kascommissie en mogelijke maatregelen met jullie bespreken.
Deze FEHAC Academy is gericht op het goed functioneren van de kascommissie (waar moet ik op letten), bedoeld voor kascommissieleden, ook interessant voor penningmeesters. Deze FEHAC Academy ‘Kascommissie’ is op dinsdag 22 november, 19:30 – 22:00 uur.

fehac-logo-200Locatie: BOVAG gebouw, Kosterijland 15 in Bunnik (langs de A12).
Kosten per deelnemer zijn € 15,–: schrijf je hier in.
Voor deze cursus is het verplicht dat elke deelnemende club minstens een exemplaar van de gids in bezit heeft of krijgt. Bestel de gids hier. Op de avonden zelf is de gids ook verkrijgbaar voor € 20,–.
Bezoek ook de website www.kascommissiegids.nl voor nuttige informatie, verwijzingen naar andere publicaties en handige checklists.
Voor de inhoud van de cursus ‘Voorkomen van fraude’ zie www.kascommissiegids.nl/workshop_fraude_stichting_vereniging.html
Voor de inhoud van de tot een avond gecomprimeerde cursus ‘Kascommissie’ zie www.kascommissiegids.nl/workshop_kascommissie_stichting_vereniging.html

Loading…
Loading…

Bienvenue